Zwaardvis met doperwten, kruiden en bloemen uit de tuin en vadouvan

0
Door de Vadouvan 24 uur van tevoren met de vinaigrette te mengen komt niet alleen de smaak maar ook de klaar ten goede.
Benodigdheden voor 10 porties:
Tartelet
  • roomboterkorstdeeg 10 plakken
  • eidooier 1 st
  • sesamzaadjes gemengd 4 g
Garnituur
Opmaak
  • bloemen, divers (korenbloemen, venkelbloemetjes)
  • kruiden, divers (klaverzuring, venkelkruid, roomse kervel)
Bereidingswijze:
Tartelet
  • Steek de korstdeegplakjes met een ronde steker uit.
  • Prik ze in met een vork, en bestrijk ze vervolgens met wat
    eigeel
  • Bestrooi ze met wat sesamzaadjes en bak ze gedurende ca. 15 minuten op 185°C.
Garnituur
  • Snijd de zwaardvisfilet dun en roer de vadouvan door de citrus vinaigrette.
  • Hak de gebakken tomaat fijn en blancheer de doperwten.
  • Verwarm de sjalot puree en voeg de doperwten toe.
  • Voeg de vinaigrette toe en breng op smaak met wat peper.
Opmaak
  • Verdeel de gehakte tomaat op de tartelettes en leg hierop de gesneden zwaardvisfilet.
  • Maak de tartelettes af met de doperwtjes en de vinaigrette.
  • Garneer met de bloemetjes en de kruiden uit de tuin.

Meer weten over Unilever Food Solutions? Klik dan hier voor meer Unilever recepten of klik hier voor meer info. Liever contact? Klik dan hier en verstuur direct je bericht.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Oeps! Reactie vergeten in te vullen?
Vul hier aub je naam in