Warme chocolademelk met speculoosknars

0

Twee iconische plaatselijke ingrediënten komen samen in dit authentieke drankreceptje: speculoos – een koekje met 5 kruiden – en Finest Belgian Chocolate. Eenvoudig te maken – heerlijk luxueus!

Benodigdheden:
  • Speculoos
  • zakje Callebaut – Chocolade voor drankjes – Hot Chocolate – Caramel Callets™
  • 200 g melk
  • Callebaut – Sauzen & toppings – Caramel Topping
Bereidingswijze:
  • Vul een glas met 2 verkruimelde speculooskoekjes en de Callebaut Finest Belgian Hot Chocolate Karamel.
  • Stoom de melk op met voldoende melkschuim en schenk rustig uit in het glas (stoom op tot 72°C).
  • Laat kort staan en verkruimel nog een extra speculooskoekje op het melkschuim.
  • Werk af met een sliert Callebaut Karamel Topping.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Oeps! Reactie vergeten in te vullen?
Vul hier aub je naam in