Verse vijg met geitenkaas en pancetta

0
Benodigdheden:
  • 120 gram geitenkaas van De Molkerei
  • 3 Vijgen
  • 6 pancetta
  • 6 teelepel Honing
  • eetlepel Olijfolie
Bereidingswijze:
  • Verwarm de oven voor op 180 C°.
  • Snijd het steeltje van de vijgen en snijd de vijgen daarna kruiselings diep door. Pas op, snijd de vijg niet helemaal door.
  • Vul de vijgen met geitenkaas en wikkel een plakje pancetta strak om de vijg.
  • Vet de ovenschaal in met olijfolie en leg de vijgen er op. Zet ze 8 tot 10 minuten in de oven. Wanneer de pancetta gebakken is, mogen ze de oven uit.
  • Voeg als laatste nog een drupje honing toe op de vaag en hij is klaar om op te smullen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Oeps! Reactie vergeten in te vullen?
Vul hier aub je naam in