Spicy fish & chips

0
Benodigdheden voor 2 personen:
  • 1 kg witvis filet (bv kabeljauw)
  • 4 el bloem
  • 4 el maizena
  • 1 tl kerrie kruiden
  • Snuf zout
  • Koud bronwater met bubbels
  • 1 kg frites
  • 2 takjes dille
  • 2 takjes koriander
  • 2 takjes blad peterselie
  • 2 limoenen
  • 1 Spaanse peper
  • Remia’s Legendary Real Tasty Mayonnaise Garlic Srira
Bereidingswijze:
  • Meng in een kom: 4 el bloem, 4 el maizena, 1 tl kerrie kruiden en een snuf zout.
  • Giet het bronwater bij de ingrediënten en mix met garde tot dikte van een pannenkoekbeslag.
  • Snijd de visfi let (b.v. kabeljauw) in grove stukken en kruid ze licht met peper en zout.
  • Frituur de frites en pluk wat verse dille, peterselie en koriander.
  • Leg de vis in het beslag en meng goed.
  • Frituur de vis voorzichtig stuk voor stuk in 5 min mooi krokant.
  • Laat de vis op keukenpapier uitlekken en serveer deze samen met de frites in een bakje met het wrapping paper.
  • Garneer met de verse kruiden, snijd een paar limoenpartjes en een Spaanse peper in hele dunne reepjes en leg deze erbij.
  • Serveer Remia Garlic Sriracha Mayonnaise als dip erbij.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Oeps! Reactie vergeten in te vullen?
Vul hier aub je naam in