Roomhoorn limoen mascarpone

0
Benodigdheden:
Limoen mascarpone mousse
  • 200 g Limoen puree
  • 100 g Sinaasappel puree
  • 500 g Mascarpone
  • 500 g Slagroom
  • 20 g Gelatine
  • 380 g Meringue
Meringue limoen
  • 127 g Eiwit
  • 254 g Suiker
  • 45 g Water
  • 40 g Limoen puree
Bereidingswijze:
Limoen mascarpone mousse
  • Sinaasappel puree verwarmen
  • Gewelde gelatine daarin oplossen
  • Voeg de limoen puree aan de luchtige en koude meringue toe
  • Mascarpone toevoegen en vervolgens de luchtig geslagen slagroom toevoegen
Meringue limoen
  • Verwarm het water en limoen puree samen met de suiker
  • Kook tot 120° C en voeg deze siroop aan de luchtig geslagen eiwit toe

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Oeps! Reactie vergeten in te vullen?
Vul hier aub je naam in