Pulled pork met Chipotle Sauce in een wrap

0

Recept voor een prachtige Street Food-geïnspireerde wrap met pulled pork en chipotlesaus.

Benodigdheden voor 10 porties:
Pulled pork
1.2 kg varkensvlees zonder bot zoals procureur (of kant-en-klare Pulled Pork)
32 g Santa Maria Pulled Pork Rub 545 g
Om te serveren
10 stuks Santa Maria Tortilla 12″
200 ml crème fraîche
500 g sla
300 g Romeinse sla
4 middelgrote rode uien
2 vleestomaten, gesneden
300 ml Santa Maria Chipotle Sauce
100 g Santa Maria Nacho Chips
Verse korianderblaadjes om te serveren
Bereidingswijze:
  • Verwarm de oven voor op 100 °C.
  • Wrijf het vlees in met het zout en de kruiden en bestrijk met de Bourbon BBQ Sauce.
  • Doe het vlees in een ovenzak of vacuümzak en maak dicht.
  • Leg in een ovenschaal met deksel. Laat ongeveer 9 uur garen. Het vlees is gaar wanneer je het gemakkelijk met twee vorken uit elkaar kan trekken.
  • Strijk wat crème fraîche over de tortilla en leg er vervolgens de sla en de rode uien op.
  • Bedek met ongeveer 120 gram pulled pork en rol de wrap op.
  • Werk af met chipotlesaus en de verkruimelde nachochips.
  • Bestrooi met de verse korianderblaadjes.

Meer weten over Santa Maria? Klik dan hier voor meer Santa Maria recepten of klik hier voor meer informatie. Liever contact? Klik dan hier en verstuur nu direct een bericht.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Oeps! Reactie vergeten in te vullen?
Vul hier aub je naam in