Pittige kippenvleugels met rucola en kruidensalade

0

Dit is een eenvoudig recept voor pikante kippenvleugels met heerlijke salade.

Benodigdheden voor 10 porties:
Kippenvleugels
1.2 kg kippenvleugels
50 ml raapzaadolie
300 ml Santa Maria Bourbon Bbq Sauce
Santa Maria Tellicherry Black Pepper 210 g
Santa Maria Rock Salt 455 g
Salade
500 g rucola sla
50 g erwtenscheuten
20 g sjalot, gepeld en fijngesnipperd
50 g radijs
20 g gemengde kruiden, koriander, basilicum en platte peterselie
Santa Maria Lime Pepper 310 g
olijfolie om te besprenkelen
Bereidingswijze:
  • Bak of gril de kippenvleugels in een oven van 170 °C, tot ze gaar zijn.
  • Kruid met peper en zout. Wrijf in met de Bourbon BBQ Sauce.
  • Was en snijd de sla, snijd de radijzen in grote stukken, versnipper de kruiden, meng alles en breng ruim op smaak met de Lime Pepper uit de molen.
  • Besprenkel met wat olijfolie.

Meer weten over Santa Maria? Klik dan hier voor meer Santa Maria recepten of klik hier voor meer informatie. Liever contact? Klik dan hier en verstuur nu direct een bericht.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Oeps! Reactie vergeten in te vullen?
Vul hier aub je naam in