Pittig rundstoofvlees

0
Tip! Eten is feest als je samen kan delen. Deze stoofpot kan je perfect op tafel vanuit een grote pan serveren.
Benodigdheden voor 10 porties:
Bouillon
Toevoegen
  • groene olijven zonder pit 2 kg
  • kappertjes 500 g
Bereidingswijze:
  • Verhit de Phase en bak er het vlees in aan, haal uit de braadslede en houd opzij.
  • Bak in hetzelfde vet de uien met de Sambal Oelek.
  • Voeg de Knoflookpuree, Paprikapuree, Tijm, komijnpoeder, tomatenpuree, de Tomatino en paprika toe en voeg opnieuw het vlees toe.
Bouillon
  • Breng water aan de kook en voeg de Groentebouillon toe, voeg bij de stoofpot
Toevoegen
  • Doe de olijven en kappertjes erbij en laat sudderen metdeksel op de pantot het vlees in draadjes trekt.
Serveren
  • Serveer met rijst.

Meer weten over Unilever Food Solutions? Klik dan hier voor meer Unilever recepten of klik hier voor meer info. Liever contact? Klik dan hier en verstuur direct je bericht.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Oeps! Reactie vergeten in te vullen?
Vul hier aub je naam in