Pasteitje van Noordzeevis

0
Tip! Dit gerechtje kan je als snack of warm hapje serveren. Voor een leuk hoofdgerecht, maak je deze visragout zonder vis maar mét asperges en aardappelpuree met groenten.
Benodigdheden voor 10 porties:
Ragout
Aardappelpuree
Opmaak
  • Pasteitjes 50 st
  • Hollandse garnalen 500 g
  • peterselie, gehakt 100 g
Bereidingswijze:
Ragout
  • Breng het water en de witte wijn aan de kook en voeg de Visfond toe.
  • Bind met de Roux tot de gewenste dikte en voeg de Blue Band toe, breng verder op smaak met Geconcentreerde Visbouillon, de 3 Peperspuree en citroensap.
  • Kook de champignons in water met wat citroen, giet af en voeg toe aan de bereiding.
  • Stoom de vis en mosselen op 70°C en voeg deze bij de ragout.
Aardappelpuree
  • Breng het water aan de kook en voeg van het vuur de Aardappelpuree toe.
  • Werk deze verder af met Blue Band en boter.
  • Breng verder op smaak met nootmuskaat, peper en wat visbouillon.
Opmaak
  • Verwarm de pasteitjes, vul deze met de ragout, bestrooi de ragout met de grijze garnalen en de peterselie.
  • Dit serveren we als hapje of snack.
  • Laten we het pasteitje weg, en serveren het als ragout, met de aardappelpuree en worteltjes als hoofdgerecht.

Meer weten over Unilever Food Solutions? Klik dan hier voor meer Unilever recepten of klik hier voor meer info. Liever contact? Klik dan hier en verstuur direct je bericht.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Oeps! Reactie vergeten in te vullen?
Vul hier aub je naam in