Kruidige Azteekse warme chocolademelk

0

Dit is een eenvoudig recept dat eer betoont aan de roots van chocolade. Aanvankelijk was chocolade een bitter drankje dat door de Azteken werd gebrouwen voor speciale gelegenheden en feesten: er werden cacaobonen gemalen en daarna gemixt met water en specerijen. Dit recept is echte bitterzoete chocolade, verrijkt met piri piri voor wat extra punch. Voeg specerijen toe naar keuze.

Benodigdheden:
  • 20 cl volle melk
  • 1 eetlepel piri piri
  • zakje Callebaut – Chocolade voor drankjes – Hot Chocolate – Dark Callets™
Bereidingswijze:
  • Giet de melk in de kan en voeg er piri-piri aan toe.
  • Verhit dit met de steamer tot een schuimende massa (72°C).
  • Giet de inhoud van het zakje Finest Belgian Hot Chocolate – Donker, Melk, Wit of Karamel Callets™ in het glas.
  • Roer goed.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Oeps! Reactie vergeten in te vullen?
Vul hier aub je naam in