Javaanse curry groentesoep met tofu

0

Wij vroegen chefs wereldwijd naar hun favoriete soeprecepturen en -ervaringen. Ontdek samen met ons ’s werelds bijzonderste soepen.

Benodigdheden voor 10 porties:
Soep
  • Unox soep basis Velouté 1 zak
  • water 2.50 l
  • Knorr Primerba Curry 40 g
Garnituur
  • mihoen 500 g
  • flespompoen 1 st
  • komkommer 2 st
  • tomaat 10 st
  • tofu 500 g
  • lente-uitjes 500 g
  • tauge 500 g
  • koriander 25 g
  • mint
Bereidingswijze:
Soep
  • Verwarm de soep in gesloten verpakking in de combisteamer of ‘au bain marie’ in een pan met heet water.
  • Breng het water aan de kook en voeg de curry en de velouté toe.
Garnituur
  • Kook de mihoen kort en spoel ze koud met water.
  • Maak de pompoen schoon, snijd in blokjes en blancheer ze.
  • Snijd de komkommer, tomaat en de bosui in reepjes.
  • Snijd de tofu in blokjes en maak de taugé schoon.
  • Pluk de kruiden.
Opmaak
  • Verdeel de gesneden groenten samen met de tofu over de soepkommen.
  • Schep de soep in de soepkommen en garneer met de koriander en de mint.

Meer weten over Unilever Food Solutions? Klik dan hier voor meer Unilever recepten of klik hier voor meer info. Liever contact? Klik dan hier en verstuur direct je bericht.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Oeps! Reactie vergeten in te vullen?
Vul hier aub je naam in