Ijskoude tomatensoep met chorizo

0

Wij vroegen chefs wereldwijd naar hun favoriete soeprecepturen en -ervaringen. Ontdek samen met ons ’s werelds bijzonderste soepen.

Benodigdheden voor 10 porties:
Soep
  • Unox Vloeibare Soepen Italiaanse Tomaat 1 zak
  • komkommer 1 st
  • rode ui 150 g
  • tabasco 20 druppels
Garnituur
  • rode ui 1 st
  • bleekselderij 150 g
  • advocado 1 stuks
  • paprika rood 2 st
  • komkommer 200 g
  • tomaat 5 st
  • honingtomaatjes 20 g
  • chorizo 150 g
Opmaak
  • koriander 20 g
  • zwarte peper
  • olijfolie
Bereidingswijze:
Soep
  • Pureer de tomatensoep samen met de komkommer, ui en de tabasco in een blender.
  • Zet de soep in de koeling.
Garnituur
  • Schil de ui, selderij, avocado en de paprika’s.
  • Snijd ui, selderij, avocado, paprika, komkommer en de tomaten in gelijkmatige stukjes.
  • Snipper de rode ui en vermeng alle gesneden ingrediënten voorzichtig met elkaar.
  • Snijd de chorizo fijn en bak deze rustig uit in een koekenpan.
Opmaak
  • Schep de soep in de kommen en verdeel de gesneden groenten samen met de chorizo.
  • Maak de gazpacho af met zwarte peper en wat druppels olijfolie.
  • Serveer de ijskoude soep met croutons.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Oeps! Reactie vergeten in te vullen?
Vul hier aub je naam in