Ijskoude tomatensoep met chorizo

0

Wij vroegen chefs wereldwijd naar hun favoriete soeprecepturen en -ervaringen. Ontdek samen met ons ’s werelds bijzonderste soepen.

Benodigdheden voor 10 porties:
Soep
  • Unox Vloeibare Soepen Italiaanse Tomaat 1 zak
  • komkommer 1 st
  • rode ui 150 g
  • tabasco 20 druppels
Garnituur
  • rode ui 1 st
  • bleekselderij 150 g
  • advocado 1 stuks
  • paprika rood 2 st
  • komkommer 200 g
  • tomaat 5 st
  • honingtomaatjes 20 g
  • chorizo 150 g
Opmaak
  • koriander 20 g
  • zwarte peper
  • olijfolie
Bereidingswijze:
Soep
  • Pureer de tomatensoep samen met de komkommer, ui en de tabasco in een blender.
  • Zet de soep in de koeling.
Garnituur
  • Schil de ui, selderij, avocado en de paprika’s.
  • Snijd ui, selderij, avocado, paprika, komkommer en de tomaten in gelijkmatige stukjes.
  • Snipper de rode ui en vermeng alle gesneden ingrediënten voorzichtig met elkaar.
  • Snijd de chorizo fijn en bak deze rustig uit in een koekenpan.
Opmaak
  • Schep de soep in de kommen en verdeel de gesneden groenten samen met de chorizo.
  • Maak de gazpacho af met zwarte peper en wat druppels olijfolie.
  • Serveer de ijskoude soep met croutons.

Meer weten over Unilever Food Solutions? Klik dan hier voor meer Unilever recepten of klik hier voor meer info. Liever contact? Klik dan hier en verstuur direct je bericht.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Oeps! Reactie vergeten in te vullen?
Vul hier aub je naam in