zaterdag, december 15, 2018

Cannelloni met wintergroenten en kruidenroomkaas

Dit gerecht is een vegetarische variant van de traditionele Italiaanse cannelloni. Met dit recept zet je de mooiste wintergroenten in de spotlight! De zelfgemaakte...

Pannenkoek spinazie met bieslook roomkaas, paddenstoelen en plukzalm

Benodigdheden voor 1 portie: 80 gram Lebo roomkaas bieslook (spuitzak of bak) 1 pannenkoek, met reepjes spinazie meegebakken 80 gram verse zalm, met oosterse...

Winterse aardappelpastei met mosselen

Wist je dat mosselen ook super lekker zijn in een winters gerecht? In een aardappelpastei bijvoorbeeld. Stevig en verwarmend. Romig en hartig van smaak,...

Thaise auberginecurry met kwarteleitjes en zoete aardappelfriet

Deze vegetarische pittige curry combineert fantastisch met de zoete aardappelfriet en gaat een van de favorieten van de menukaart worden. De curry kan helemaal...

Hertenkotelet met geroosterde paddenstoelen en pastinaakpuree

De puree van pastinaak wordt nog intenser als je deze verrijkt met wat witte chocolade. Benodigdheden voor 10 porties: Pastinaak Pastinaak 1 kg zout en peper roomboter 50...

Gegrilde Rib Eye Met Maïs

Benodigdheden voor 2 porties: 4 rib eye steaks 2 zoete maiskolven 600g roseval aardappelen Olijfolie Rozemarijn Peper en zout Heinz Culinair Ketchup geroosterde knoflook...

Gestoomde heek met groene asperges en chermoula

Presenteer het gerecht in een bamboestoommandje voor een eigentijdse uitstraling. De asperges kunnen tijdens de mise-en-place alvast worden voorgestoomd. Ook de chermoula kan twee-drie...

Okonomiyaki san met kip teriyaki

Okonomiyaki betekent letterlijk; 'wat je maar wilt'. De Japanse pizza wordt traditioneel bereid op een bakplaat ook wel teppan genoemd. Onze versie is in...

Zoetzure venkel met geitenkaas en rösti triangles

De marinade maakt de venkel heerlijk zacht van structuur en friszoet van smaak. Gepresenteerd in een een trendy weckpotje wordt het gerecht door uw...

Hertensukade met winterwortels en schillenchips

Schillen veranderen in een prachtig krokant groentegarnituur. Benodigdheden voor 10 porties: Sukade Hertensukade 1.20 kg zout & zwarte peper Phase with Natural Butter Flavour 0,9L rode wijn 0.75...

WELLICHT OOK INTERESSANT