dinsdag, februari 19, 2019

Couscous met kip ras el hanout

Benodigdheden voor 4 porties: Voor de kip 1 hele kip 1 tl Bresc Roasted garlic puree olie om in te braden Voor de couscous 2 gesnipperde...

Parelhoen Suprème ‘a la Bonne Femme’

Benodigdheden voor 10 porties: Parelhoen Suprème 10 st parelhoen suprème Garnituur 1 bos bospeen 200 gr doperwten (diepvries) 100 gr zilveruitjes 1 gr CHEF NATURAL...

Eekhoorntjesbrood gratin met kastanjechampignons en shiitake paddenstoelen

Benodigdheden voor 4 porties: 4 Aviko premium aardappelgratin met wilde paddenstoelen en room 200 gram kastanjechampignons (gehalveerd of in vieren gesneden) 100 gram shiitake...

Entrecote met lange pepers en gefermenteerde knoflook

Dit gerecht is geinspireerd door twee sterren chef Magnus Nilson van restaurant Faviken in Zweden. Benodigdheden voor 10 porties: runderentrecote 800 g zout en peper Phase...

Pannenkoek spinazie met bieslook roomkaas, paddenstoelen en plukzalm

Benodigdheden voor 1 portie: 80 gram Lebo roomkaas bieslook (spuitzak of bak) 1 pannenkoek, met reepjes spinazie meegebakken 80 gram verse zalm, met oosterse...

Krokante zeeduivel

Benodigdheden voor 4 porties: Krokante zeeduivel: 8 st zeeduivelfilet (à 40 g per stuk) 1 zakje cassave kroepoek 150 g tempurabloem Wodka of spa water Rode...

Hazenrugfilet met spätzle, kruidnagel en ananas

De geografische herkomst van spätzle is niet precies bekend, verschillende regio's beweren de bedenkers van deze noodle zijn. In Duitsland, worden spätzle grotendeels beschouwd...

Ossenhaas met Waldorf salade, paksoi en truffeljus

De naam van de beroemde Waldorf salade is ontleend aan het Waldorf-Astoria Hotel in New York, waar deze salade in 1893 voor het eerst...

Eendenborst

Benodigdheden voor 4 personen: 4 stuks eendenborst 1/2 ui 1 teen knoflook 1 sinaasappel 1 fles herfstbock 2 dl. gevogelte jus 8 asperges 100...

Kalfs entrecote met zilveruitjes en dragon met kalfsjus met geroosterde uien

Benodigdheden voor 10 porties: Entrecote kalfsentrecote 1.80 kg zout en peper Phase with Natural Butter Flavour 0,9L Dragon olie Raapzaadolie 2 dl dragon 100 g spinazie 50 g Knorr Professional...

Entrecote met aardpeer en rode wijnsaus met gerookte merg

Dit recept is ontwikkeld met de Deense chef Jakob Kofoed. Benodigdheden voor 10 porties: Entrecote runderentrecote 1.20 kg zout en peper Phase with Natural Butter Flavour 0,9L Puree ...

Winterse tortilla van steamfresh aardappelschijfjes

Benodigdheden voor 10 porties: 2 kg Aviko Steamfresh aardappelschijfjes 250 gr Chorizo 3 st Rode ui, gesnipperd 3 st Knoflooktenen, geperst 200 gr Feta...

Hertensucade met wintergroenten en kruiden olie

De winter heeft een prachtig palet aan kleuren en smaken als het gaat om groenten. Benodigdheden voor 10 porties: Sukade Hertensukade 1.20 kg zout en peper Rode Wijn,...

Erwtensoep met oud-Hollandse hamburgertjes (winterseizoen)

Benodigdheden voor 1 portie: 250 g Henri erwtensoep met Livar scharrelvlees 1 plak balkenbrij 1 plak bloedworst 2 schijven appel 2 mini partybroodjes mesclun sla boter Bereidingswijze: ...

Geschroeide coquilles met jonge preitjes en mosterd-gembervinaigrett

Met geschroeide coquilles met een frisse vinaigrette zet je een chique bistroklassieker op de kaart. Het recept is ideaal voor een drukke dag, omdat...

Cannelloni met wintergroenten en kruidenroomkaas

Dit gerecht is een vegetarische variant van de traditionele Italiaanse cannelloni. Met dit recept zet je de mooiste wintergroenten in de spotlight! De zelfgemaakte...

Winterse aardappelpastei met mosselen

Wist je dat mosselen ook super lekker zijn in een winters gerecht? In een aardappelpastei bijvoorbeeld. Stevig en verwarmend. Romig en hartig van smaak,...

Thaise auberginecurry met kwarteleitjes en zoete aardappelfriet

Deze vegetarische pittige curry combineert fantastisch met de zoete aardappelfriet en gaat een van de favorieten van de menukaart worden. De curry kan helemaal...

Hertenkotelet met geroosterde paddenstoelen en pastinaakpuree

De puree van pastinaak wordt nog intenser als je deze verrijkt met wat witte chocolade. Benodigdheden voor 10 porties: Pastinaak Pastinaak 1 kg zout en peper roomboter 50...

Gegrilde Rib Eye Met Maïs

Benodigdheden voor 2 porties: 4 rib eye steaks 2 zoete maiskolven 600g roseval aardappelen Olijfolie Rozemarijn Peper en zout Heinz Culinair Ketchup geroosterde knoflook...

Gestoomde heek met groene asperges en chermoula

Presenteer het gerecht in een bamboestoommandje voor een eigentijdse uitstraling. De asperges kunnen tijdens de mise-en-place alvast worden voorgestoomd. Ook de chermoula kan twee-drie...

Okonomiyaki san met kip teriyaki

Okonomiyaki betekent letterlijk; 'wat je maar wilt'. De Japanse pizza wordt traditioneel bereid op een bakplaat ook wel teppan genoemd. Onze versie is in...

Zoetzure venkel met geitenkaas en rösti triangles

De marinade maakt de venkel heerlijk zacht van structuur en friszoet van smaak. Gepresenteerd in een een trendy weckpotje wordt het gerecht door uw...

Hertensukade met winterwortels en schillenchips

Schillen veranderen in een prachtig krokant groentegarnituur. Benodigdheden voor 10 porties: Sukade Hertensukade 1.20 kg zout & zwarte peper Phase with Natural Butter Flavour 0,9L rode wijn 0.75...

WELLICHT OOK INTERESSANT