Gepocheerde kabeljauw met roomaardappelen, tuinbonen en wortel

0
Benodigdheden voor 1 persoon:
  • 500 gr Kabeljauw (filet)
  • 500 gr Aardappelen (rozenval)
  • 250 gr Tuinbonen
  • 250 gr Wortel (schijfjes)
  • 500 ml Melk
  • 500 ml Room
  • 2,5 gr Specerijenmix voor vis pure
  • 2,5 gr Specerijenmix voor aardappel pure
  • 2,5 gr Specerijenmix voor groenten pure
Bereidingswijze:
Kabeljauw
  • Controleer de kabeljauw of deze graatvrij is.
  • Bestrooi de kabeljauw met de Specerijenmix voor Vis op de vleeskant en laat even intrekken.
  • Pocheer de kabeljauw gaar in een voorverwarmde oven van 140 °C met 20% stoom.
Roomaardappelen
  • Was de rozevalaardaardappelen en snijd ze in plakken van 1 cm dikte.
  • Kook de aardappelen beetgaar in het mengesel van room, melk en Specerijenmix voor Aardappelen.
  • Giet het vocht af en laat het in de pan met gesloten deksel droogstomen.
Groenten
  • Snijd de wortel in schijfjes en blancheer deze in ruim water, giet daarna af.
  • Blancheer de tuinbonen, giet daarna af.
  • Voeg al schuddend de Specerijenmix voor Groenten toe.
Serveertip
  • Presenteer alle componenten op een bord geheel naar eigen wijze.
  • Bestrooi de vis licht met de Specerijenmix voor Vis.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Oeps! Reactie vergeten in te vullen?
Vul hier aub je naam in