Eend rendang salade met paksoi

0
Benodigdheden voor 4 porties:
  • 2 gekonfijte eendenbouten
  • 1 bos paksoi
  • ½ rode ui
  • 2 stengels lente-ui
  • 50 g taugé
  • 2 el kokosklapper
  • 1 el Bresc Citroengraspuree
  • ½ el Bresc WOKgember
  • ½ el Bresc Rode peperpuree
  • 1 tl 5 spices powder
  • 1 tl Bresc Knoflook gehakt
  • 0,5 dl ketjap
  • 2 el seroendeng
  • 1 el gebakken uitjes
  • olie om in te bakken
Bereidingswijze:
  • Pluk de eend grof.
  • Snijd het wit van de paksoi in reepjes en het groen grof. Snijd halve ringen van de rode ui.
  • Roerbak de eend met de overige ingrediënten en blus het af met wat ketjap. Laat het iets glaceren. Haal de eend uit de pan en voeg dan de rest van de ketjap toe samen met de groentes. Zet het vuur uit.
  • Maak de salade op met paksoi, rode ui en garneer met de seroendeng en de gebakken uitjes.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Oeps! Reactie vergeten in te vullen?
Vul hier aub je naam in