Crostini met uienchutney

0
Benodigdheden:

• 50 gram geitenkaas van De Molkerei
• één eetlepel uienchutney
• 125 gram zelfrijzend bakmeel
• stokbrood bruin of wit
• 150 ml olijfolie
• teentje knoflook

Bereidingswijze:
  • Verwarm de oven voor op 180 C°.
  • Snij 1 stokbrood in dunne plakjes.
  • Meng 150 ml olijfolie met uitgeperste knoflook.
  • Leg de plakjes brood op een bakplaat.
  • Besmeer het brood met het olijfoliemengsel en bak de sneetjes 5 tot 10 minuten in de oven tot ze goudbruin zijn.
  • Verdeel de verkruimelde geitenkaas over de crostini. En op de top doe je een beetje uienchutney.

Heerlijk zoet in combinatie met de frisse geitenkaas.

Meer weten over De Molkerei? Klik dan hier voor meer Molkerei recepten of klik hier voor meer info. Liever contact? Klik dan hier en verstuur snel je bericht.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Oeps! Reactie vergeten in te vullen?
Vul hier aub je naam in