Cannelloni met geitenkaas en spinazie

0
Benodigdheden:
  • 150 gram geitenkaas van De Molkerei
  • 400 g spinazie
  • 4 el pijnboompitjes
  • 600 ml passata (gezeefde tomaten)
  • 10 cannelloni’s
Bereidingswijze:
  • Verwarm de oven voor op 180 C°.
  • Leg de cannelloni in een pan met water en kook ze ongeveer 3 tot 4 minuten. Verhit een scheutje olie in een koekenpan en voeg de spinazie toe, totdat het geslonken is. Haal de spinazie van het vuur.
  • Rooster de pijnboompitjes goudbruin. Voeg daarna de geitenkaas toe aan de spinazie, en meng dit goed door elkaar in een kom.
  • Meng vervolgens ook de pijnboompitjes erdoor heen (mag ook de helft, om later als topping de rest te gebruiken), voeg nog wat peper en zout toe voor de smaak.
  • Vet een ovenschaal in, verdeel de helft van de passata over de bodem. Vul de cannelloni met de spinazie en leg ze in de ovenschaal. Verdeel vervolgens de andere helft van de passata over de cannelloni en verkruimel nog wat geitenkaas over de bovenkant.
  • Bak de cannelloni ongeveer 30 minuten in de oven.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Oeps! Reactie vergeten in te vullen?
Vul hier aub je naam in