Buikspek, kippendij, crème pastinaak

0
Benodigdheden voor 4 porties:
Voor buikspek en kippendij
  • 200 g buikspek
  • 2 kipdijfilets
  • sojasaus naar smaak
  • Bresc Pesto alla Genovese naar smaak
Voor de pastinaakcrème
  • 4 pastinaken
  • melk
  • water
  • roomboter
  • witte chocolade
Voor de pannenkoekjes
  • tempurabloem
  • Bresc Thai red curry
  • melk
Voor de garnituur
  • 6 kwarteleitjes
  • Bresc Madras
  • gekonfijte kerstomaatjes
  • kropsla
  • limoenrasp
Bereidingswijze:
  • Vacumeer het buikspek met de sojasaus en de groene pesto en gaar 3 uur in een warmwaterbad van 90˚C. Snijd in kleine blokjes.
  • Bak de kipdijfilets op het vel met wat groene pesto en laat in de matig warme oven rustig doorgaren.
  • Schil de pastinaken, snijd grof en kook gaar in water met melk. Giet af en draai tot een gladde crème in de blender met roomboter en witte chocolade.
  • Maak een pannenkoekbeslag van de tempurabloem en melk en kruid met de rode curry.
  • Bak er pannenkoekjes van en steek rond uit.
  • Kook de kwarteleitjes zacht, pel, snijd doormidden en marineer met wat madras.
  • Trek een streep van de crème op het bord en verdeel er de diverse componenten strak over.
  • Garneer met de kerstomaatjes en kropsla. Rasp over het gerecht wat limoen.

Meer weten over Bresc? Klik hier voor meer Bresc recepten of klik hier voor meer informatie. Liever contact? Klik dan hier en verstuur nu direct een bericht.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Oeps! Reactie vergeten in te vullen?
Vul hier aub je naam in