Buikspek, kippendij, crème pastinaak

0
Benodigdheden voor 4 porties:
Voor buikspek en kippendij
  • 200 g buikspek
  • 2 kipdijfilets
  • sojasaus naar smaak
  • Bresc Pesto alla Genovese naar smaak
Voor de pastinaakcrème
  • 4 pastinaken
  • melk
  • water
  • roomboter
  • witte chocolade
Voor de pannenkoekjes
  • tempurabloem
  • Bresc Thai red curry
  • melk
Voor de garnituur
  • 6 kwarteleitjes
  • Bresc Madras
  • gekonfijte kerstomaatjes
  • kropsla
  • limoenrasp
Bereidingswijze:
  • Vacumeer het buikspek met de sojasaus en de groene pesto en gaar 3 uur in een warmwaterbad van 90˚C. Snijd in kleine blokjes.
  • Bak de kipdijfilets op het vel met wat groene pesto en laat in de matig warme oven rustig doorgaren.
  • Schil de pastinaken, snijd grof en kook gaar in water met melk. Giet af en draai tot een gladde crème in de blender met roomboter en witte chocolade.
  • Maak een pannenkoekbeslag van de tempurabloem en melk en kruid met de rode curry.
  • Bak er pannenkoekjes van en steek rond uit.
  • Kook de kwarteleitjes zacht, pel, snijd doormidden en marineer met wat madras.
  • Trek een streep van de crème op het bord en verdeel er de diverse componenten strak over.
  • Garneer met de kerstomaatjes en kropsla. Rasp over het gerecht wat limoen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Oeps! Reactie vergeten in te vullen?
Vul hier aub je naam in