BBQ procureur met witte koolsalade

0
Benodigdheden voor 6 porties:
Voor het vlees
  • procureur van ongeveer 1,5 kg
  • 4 el Bresc Gemberpuree
  • ½ potje hoisinsaus
  • 1 el Bresc Knoflookpuree
  • 1 el five spices poeder
  • 1 el bruine suiker
  • 2 dl ginger beer
  • 2 el honing
Voor de witte koolsalade
  • ½ witte kool
  • 0,3 dl rijstazijn
  • 2 el Bresc Gemberpuree
  • 100 g mayonaise
  • 2 el honing
  • 0,2 dl ginger beer
Bereidingswijze:
  • Meng alle ingrediënten voor de marinade, behalve het vlees, goed.
  • Smeer het vlees in met voldoende marinade en laat het ingepakt een nachtje marineren in de koelkast.
  • Kook de marinade in tot een saus.
  • Snijd voor de salade de witte kool fijn.
  • Maak van de overige ingrediënten met elkaar een dressing.
  • Maak de kool aan met de dressing en laat deze marineren.
  • Zorg dat de BBQ op 110 graden is en leg het vlees indirect op de barbecue.
  • Prik de vleesthermometer erin en rooster het vlees totdat het in de kern 62 graden is.
  • Stook de BBQ op om te kunnen roosteren.
  • Snijd plakken van het vlees en lak ze af met de marinade.
  • Rooster ze even op de barbecue en smeer ze nog een beetje in met de marinade.
  • Serveer de plakken vlees met de witte koolsalade en wat van de saus.

Meer weten over Bresc? Klik hier voor meer Bresc recepten of klik hier voor meer informatie. Liever contact? Klik dan hier en verstuur nu direct een bericht.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Oeps! Reactie vergeten in te vullen?
Vul hier aub je naam in