Ardeens varkenshaasje met gewokte rijst en en champignons

0
Benodigdheden voor 100 personen:
  • 50 Ardeense varkenshaasjes
  • 2 l Bakken & Braden
  • 8 kg kastanjechampignons in kwartjes
  • 4 kg Honig Professional Parboiled rijst
  • 40 g Honig Professional Groentebouillon
  • 1.5 kg mascarpone
Voor de saus
  • 470 g Honig Professional Champignonsoep
  • 40 g Honig Professional Krachtige rundvleesbouillon
  • 100 g Honig Professional Bruine roux
Bereidingswijze:
  • Bak de Varkenshaasjes in Bakken & Braden en laat verder garen in een voorverwarmde oven van 180°C.
  • Bak in dezelfde pan van de haasjes de champignons.
  • Kook de rijst gaar in 2 delen water. Meng er de champignons en mascarpone onder.
  • Maak de saus: breng 6 liter water aan de kook en werk af met Groentebouillon en Champignonsoep. Voeg tenslotte Bruine roux toe.
Presentatie
  • Schik de rijst en het vlees op de borden en besprenkel met saus.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Oeps! Reactie vergeten in te vullen?
Vul hier aub je naam in