Aardappelsoep

0
Benodigdheden voor 1 persoon:
  • 250 g bonken
  • 50 g sjalot
  • 2 tenen knoflook
  • 20 g bieslook
  • 2 el crème fraîche
  • 125 g ontbijtspek125
  • 3 dl witte wijn
  • 0.5 l kippenbouillon
  • Verstegen Spicemix del Mondo Mediterrane
Bereidingswijze:
  • Schil de bonken, snijd in stukken en spoel schoon.
  • Snijd een deel van de aardappelen in brunoise.
  • Meng crème fraîche en bieslook door de (brunoise) aardappels en voeg ontbijtspek toe.
  • Fruit de sjalot en knoflook aan.
  • Voeg de aardappel toe en blus af met de witte wijn en het water.
  • Kook tot de aardappel gaar is en pureer met de staafmixer.
  • Breng op smaak met de Spicemix del Mondo Mediterrane.
  • Plaats de salade in een kleine steker midden in het bord en schenk hier de soep omheen.
  • Garneer met kruiden.

Meer weten over Verstegen? Klik dan hier voor meer Verstegen recepten of klik hier voor meer informatie. Liever contact? Klik dan hier en verstuur nu direct een bericht.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Oeps! Reactie vergeten in te vullen?
Vul hier aub je naam in