woensdag, januari 23, 2019
Home Recepten

Recepten

2100 recepten staan voor je klaar ter inspiratie. Zoek indien gewenst op naam of ingrediënt.

Crumble van yoghurt

Dit recept is het resultaat van een unieke samenwerking met chefs. De recepten zijn gebundeld onder de naam M.E.P. oftewel “Mise en Place”. Recepten...

Olijcke Vasco Zee-groente burger

De Olijcke Vasco zeegroente burger is heerlijk om zo uit de pan te snoepen, maar komt het best tot zijn recht op ’n knapperig...

Omelet chasseur

Dit is onze versie van de klassieke omelet Chasseur. Een platte kruidenomelet geserveerd met kippenlevers in Maderasaus. Benodigdheden voor 10 porties: Omelet platte peterselie 40 g dille 60...

Couscous met kip ras el hanout

Benodigdheden voor 4 porties: Voor de kip 1 hele kip 1 tl Bresc Roasted garlic puree olie om in te braden Voor de couscous 2 gesnipperde...

Champignonsoep met kip

Met Unox Soep concept basis soep maak je in een korte tijd de mooiste soepen. Benodigdheden voor 10 porties: Soep Unox Vloeibare Soepen Champigno 1 zak water 1.50...

Parelhoen Suprème ‘a la Bonne Femme’

Benodigdheden voor 10 porties: Parelhoen Suprème 10 st parelhoen suprème Garnituur 1 bos bospeen 200 gr doperwten (diepvries) 100 gr zilveruitjes 1 gr CHEF NATURAL...

Eekhoorntjesbrood gratin met kastanjechampignons en shiitake paddenstoelen

Benodigdheden voor 4 porties: 4 Aviko premium aardappelgratin met wilde paddenstoelen en room 200 gram kastanjechampignons (gehalveerd of in vieren gesneden) 100 gram shiitake...

Runderbouillon met Thaise noodles en rundvlees

Bereidingswijze: Kook 1 liter water Gebruik 45 gram bouillonpoeder voor runderbouillon van Maitre Cuisine 300 gram wok noodles 200 gram kogelbiefstuk in dunne plakjes...

Salade met mosselen, aioli en groene appel

Simpel, maar verrukkelijk. Dat is deze salade met mosselen, aioli en groene appel. De gekookte mosselen meng je met zelfgemaakte aioli, die romig en...

Entrecote met lange pepers en gefermenteerde knoflook

Dit gerecht is geinspireerd door twee sterren chef Magnus Nilson van restaurant Faviken in Zweden. Benodigdheden voor 10 porties: runderentrecote 800 g zout en peper Phase...

Mosselkroketten met piccalilly mayonaise

Zelf mosselkroketten maken lijkt misschien heel lastig, maar eigenlijk valt dit reuze mee. We gebruiken voorgekookte mosselen voor de vulling. Voor een nog intensere...

Gegrilde meloen met groene salade

Alleen vlees op de barbecue? Welnee! Verse groenten van de barbecue zijn extra lekker. Benodigdheden: 1 part Piel de Sapo, met schil 1 part Galia,...

Garnalen-visbisque

Benodigdheden voor 10 porties: 400 g vispoelet naar wens 50 g prei wit in fijne kwartringetjes 50 g winterpeenjuliënne fijn 50 g venkelknol in...

Krokante zeeduivel

Benodigdheden voor 4 porties: Krokante zeeduivel: 8 st zeeduivelfilet (à 40 g per stuk) 1 zakje cassave kroepoek 150 g tempurabloem Wodka of spa water Rode...

Hazenrugfilet met spätzle, kruidnagel en ananas

De geografische herkomst van spätzle is niet precies bekend, verschillende regio's beweren de bedenkers van deze noodle zijn. In Duitsland, worden spätzle grotendeels beschouwd...

Gegratineerde oesters met pit

Voor iedereen die dol is op een beetje pit is deze gegratineerde oester een aanrader. Je kunt het zo pittig maken als je zelf...

Ossenhaas met Waldorf salade, paksoi en truffeljus

De naam van de beroemde Waldorf salade is ontleend aan het Waldorf-Astoria Hotel in New York, waar deze salade in 1893 voor het eerst...

Eendenborst

Benodigdheden voor 4 personen: 4 stuks eendenborst 1/2 ui 1 teen knoflook 1 sinaasappel 1 fles herfstbock 2 dl. gevogelte jus 8 asperges 100...

Kalfs entrecote met zilveruitjes en dragon met kalfsjus met geroosterde uien

Benodigdheden voor 10 porties: Entrecote kalfsentrecote 1.80 kg zout en peper Phase with Natural Butter Flavour 0,9L Dragon olie Raapzaadolie 2 dl dragon 100 g spinazie 50 g Knorr Professional...

Entrecote met aardpeer en rode wijnsaus met gerookte merg

Dit recept is ontwikkeld met de Deense chef Jakob Kofoed. Benodigdheden voor 10 porties: Entrecote runderentrecote 1.20 kg zout en peper Phase with Natural Butter Flavour 0,9L Puree ...

Warme chocolademelk met duindoorn en specerijen

Lieven Lootens kiest nooit de gemakkelijke weg. Dit is zijn versie van een gastronomische warme chocolademelk. Hij vult zijn chocolade aan met winterspecerijen en...

Olijcke Henry Zee-groente burger

De Olijcke Henry zeegroente burger is heerlijk om zo uit de pan te snoepen, maar komt het best tot zijn recht op ’n knapperig...

Sandwich gerookte eendenborst

Benodigdheden: 1 snede grof bruin brood 1/2 pastinaak 1 tl. grove msoterd rucola 1 rode biet plakjes gerookte eendenborst tahooncress Verstegen Spicemix del Mondo...

Warme wafel met vijgen en naturel roomkaas met lemoncurd

Benodigdheden voor 4 porties: Lebo roomkaas naturel (spuitzak of bak) op smaak gemaakt met lemoncurd, 2 theelepels limoensap en rasp van limoen 1 wafel...

WELLICHT OOK INTERESSANT