Probeer gratis: vegan en glutenvrije Cherry Bakewell Taart

0
De Cherry Bakewell Taart: nieuw in het assortiment van Dero Foods

De Cherry Bakewell Taart, die naast glutenvrij ook vegan is! De Bakewell taart is een typisch Engelse taart, die van origine bestaat uit een bodem van zanddeeg (in dit geval glutenvrij en vegan), met daarboven lagen van jam, frangipane en een topping van amandelschaafsel. In de Cherry Bakewell Taart is een rijke kersencompote gebruikt, met een klein beetje kersenbrandewijnlikeur. Samen met de frangipane een geweldige combinatie.

Glutenvrije assortiment

De Vegan Cherry Bakewell Taart is onderdeel van het glutenvrije assortiment, dat naast deze vegan taart uit nog drie glutenvrije taarten bestaat. Daarnaast zijn er ook cookies en brownies die zowel gluten- als lactose-vrij zijn. Alle glutenvrije producten worden zorgvuldig geselecteerd volgens een belangrijke voorwaarde: de producten moeten écht lekker zijn.

Lancering Horecava 2019

De Cherry Bakewell Taart wordt geïntroduceerd tijdens de aankomende Horecava. Kom langs op de stand van Dero Foods (standnr. 12.630) om deze heerlijke taart te proeven. Lukt dat niet, maar wil je wel kennismaken met de producten? Neem dan nu alvast contact op en stuur eenvoudig je bericht. De collega’s van Dero Foods komen dan half januari persoonlijk bij je langs om een gratis proefpakketje te brengen! Let op: de gratis proefpakketten zijn uitsluitend bedoeld voor professionele gebruikers.

Reageren? Klik hier en verstuur nu eenvoudig je reactie naar Dero Foods!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Oeps! Reactie vergeten in te vullen?
Vul hier aub je naam in