Maak je lunchgerecht instagrammable met Lebo Kaas en maak kans op een inspirerende workshop van 4 uur met culinair adviseur B’artiest

0

Tijdens de Horecava heeft Lebo Kaas haar nieuwe lijn smeerbare roomkaas in hersluitbare bakken geïntroduceerd. Volle roomkaas en Frisse roomkaas in de smaken naturel en bieslook. De volromige varianten zijn verbeterd in smaak en functionaliteit en de Frisse varianten zijn compleet nieuw. Door roomkaas met 30% minder vet speelt Lebo in op de trend van bewust genieten.

MAAK JE LUNCHGERECHT INSTAGRAMMABLE MET LEBO

Als ondersteuning van deze introductie wil Lebo Kaas alle ondernemers enthousiasmeren  door mee te doen aan de actie ‘maak je lunchgerecht instagrammable’. Deel je lunchcreatie met Lebo Roomkaas op Instagram met #Lebo #Roomkaas en inspireer andere ondernemers met jouw lunchgerecht. De 10 mooiste creaties zullen namelijk ook door Lebo Kaas verder worden verspreid in de maandelijkse nieuwsbrief om andere ondernemers te inspireren en de uiteindelijke winnaar ontvangt een gratis workshop van 4 uur met culinair adviseur B’artiest!

** Deze actie loopt tot 15 maart 2019. De week erna gaan wij alle inzendingen door en kiezen we een top-10 uit de inzendingen. Heb je behoefte aan inspiratie om te kunnen starten? Klik dan hier en bekijk de Lebo recepten. 

MEER OVER DE VARIANTEN VOLLE EN FRISSE LEBO ROOMKAAS
Lebo volle roomkaas (romig en stevig)

Heeft een volromige smaak, is goed smeerbaar en is daarnaast ook geschikt voor warme toepassingen. De stevigheid is zo uitgebalanceerd dat deze snel smeerbaar is met een lepel of mes op een broodje, maar biedt ook voldoende stevigheid voor het verwarmen in de oven of het verwerken in een soep. Lebo Volle roomkaas loopt niet uit en schift niet.

Lebo frisse roomkaas (licht en zacht)

Bevat slechts 17,5% vet door toevoeging van yoghurt. Dit is 30% minder vet dan reguliere roomkaas. Tevens zorgt dit voor een frisse smaak en een zeer smeerbaar product. De Frisse roomkaas is bijzonder geschikt als gezonde vervanger voor op een broodje, bagel en wrap. Maar is ook als gezonde basis te gebruiken voor vele recepten, zoals een dip, crème of spread.

Meer weten? Klik hier voor eventuele aanvullende productinformatie.

MEER OVER LEBO KAAS

Lebo Kaas is een familiebedrijf in het Groene Hart. Ambacht en kwaliteit zijn belangrijke kernwaarden. Daarom maakt Lebo Kaas als enige in Nederland zelf roomkaas direct vanuit verse weidemelk en room. De melk is afkomstig van koeien die ten minste 120 dagen per jaar buiten lopen. Onmisbaar in de professionele keuken door de unieke eigenschappen. Lebo verse roomkaas is vegetarisch en vrij van gelatine.

Wil je meer weten over deze campagne? Of heb je vragen? Klik dan hier en stel direct je vraag aan onze collega’s van Lebo Kaas.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Oeps! Reactie vergeten in te vullen?
Vul hier aub je naam in