Over Horeca Netwerk

Iedereen die actief is in de horeca voldoende kansen geven om zichzelf te kunnen onderscheiden, daar doen we het voor! Van ondernemers, chefs en bedrijfsleiders tot startups, scale-ups, grossiers en merkfabrikanten. 

Vanuit Horeca Netwerk geloven we dat we iedereen voldoende kansen moeten geven om zichzelf te kunnen onderscheiden. We zijn er dan ook van overtuigd dat we door initiatief te nemen en het stimuleren van de onderlinge samenwerking iedereen sterker kunnen maken. Met voldoende informatie en inspiratie, een persoonlijk netwerk, een online platform en fysieke activiteiten voor de horeca waar je ook blij van wordt.

Online en Offline: 100% verbindend

Het creëren van voldoende kansen gaat alleen niet zomaar. Wij doen dit door continue samenwerkingen aan te gaan met relevante partners en door online en offline te combineren. Enerzijds om je online te kunnen voorzien van voldoende nieuws, verhalen, tips, recepten en promoties en anderzijds door het organiseren van offline activiteiten waarbij ontmoeten, verbinden, zien, ervaren, proeven, ruiken en netwerken met collega ondernemers, grossiers en fabrikanten centraal staat.

Geen onbekende, alleen een nieuwe naam

Wellicht dat je je nu afvraagt of we een nieuw initiatief zijn, maar de kans is groot dat je ons stiekem al kent. We zijn namelijk geen onbekende. We hebben nu alleen onze huidige 2 initiatieven bij elkaar gebracht onder de nieuwe naam Horeca Netwerk. De afgelopen jaren hebben fabrikanten en grossiers ons namelijk leren kennen vanuit “Foodservice Homies” en hebben ondernemers, chefs en bedrijfsleiders ons leren kennen vanuit “FoodIntro”. Het is nu alleen de hoogste tijd om beide werelden bij elkaar te brengen zodat we hiermee écht iedereen de kansen kunnen geven om zichzelf te kunnen onderscheiden.

Doe jij ook met ons mee?

Lijkt het je leuk om met ons mee te doen? Dan ben je van harte welkom om deel te nemen aan ons initiatief. Voor horecaondernemers, bedrijfsleiders, chefs en andere professionals die actief zijn in de horeca is meedoen gratis. Aan grossiers en fabrikanten vragen we een kleine partnerbijdrage o.b.v. draagvlak zodat we onze grote ambities waar kunnen maken.

Akkoord? Klik dan hier om je alvast aan te melden voor onze nieuwsbrief of neem persoonlijk contact met ons op.