Over Horeca Netwerk

Met Horeca Netwerk willen we iedereen die actief is in de Horeca en Foodservice industrie voldoende kansen geven om zichzelf te kunnen onderscheiden! Want daar doen we het voor! Van merkfabrikanten, grossiers, startups, scale-ups tot zelfstandige ondernemers, chefs en bedrijfsleiders die actief zijn in horeca.

Vanuit Horeca Netwerk geloven we dat we iedereen voldoende kansen moeten geven om zichzelf te kunnen onderscheiden. We zijn er dan ook van overtuigd dat we door initiatief te nemen en het stimuleren van de onderlinge samenwerking iedereen sterker kunnen maken. Met voldoende informatie en inspiratie, een persoonlijk netwerk, een online platform en fysieke activiteiten waar uiteindelijk ook iedereen blij van wordt!

Online en Offline: 100% verbindend

Het creëren van voldoende kansen gaat alleen niet zomaar. Wij doen dit door continue samenwerkingen aan te gaan met relevante partners en door online en offline te combineren. Enerzijds om je online te kunnen voorzien van voldoende nieuws, verhalen, tips, recepten en promoties en anderzijds door het organiseren van eigen activiteiten waarbij ontmoeten, verbinden, zien, ervaren, proeven, ruiken en netwerken met collega ondernemers, grossiers en fabrikanten centraal staat.

Doe je met ons mee?

Dan ben je van harte welkom om deel te nemen aan ons initiatief! Het basisprincipe is dat je ons platform 24 uur per dag en 7 dagen per week gratis kunt gebruiken. Zo heb je onbeperkt toegang tot alle nieuwtjes, recepten, leuke promoties, etc. Wil je toegang tot onze fysieke activiteiten? Meld je dan alvast voor onze nieuwsbrief zodat we je kunnen uitnodigen voor onze open activiteiten zoals de inspiratieplein die we verzorgen tijdens HorecaEvenTT Assen en de innovatieplein die we verzorgen tijdens Gastvrij Rotterdam.

Wil je nog meer? Sluit je dan nu gewoon even persoonlijk aan bij onze club! 

Uiteindelijk zijn we 4 jaar geleden namelijk al begonnen door de leukste Foodservice Familie van Nederland bij elkaar te brengen. Op een leuke manier waarbij we regelmatig in een informele setting bij elkaar komen om van elkaar te leren en elkaar te versterken. Met verschillende leuke activiteiten zoals discussiesessies, meerdere borrels en een inspiratiereis inclusief overnachting. Zonder al te veel gedoe. En zonder al te veel poespas! Maar wel met de juiste groep van inmiddels 278 inspirerende leden vanuit 113 diverse bedrijven die allemaal nationaal actief zijn in de Nederlandse Foodservice industrie.

Meer weten over onze club en de mogelijkheden op ons platform? Klik dan hier en download onze brochure. Wil je gratis met ons meedoen? En op de hoogte blijven van onze open activiteiten? Klik dan hier om je alvast aan te melden voor ons nieuwsbrief of neem even direct contact met ons op!