fbpx
vrijdag, maart 22, 2019
Home Nieuwsberichten Bron: Koninklijke Horeca Nederland

Bron: Koninklijke Horeca Nederland

Bekijk hieronder de laatste nieuwsberichten van horeca branchevereniging KHN.

Early bird aanbieding Nationale Horecadag

Op dinsdag 21 mei a.s. openen horecaondernemers in het hele land hun deuren tijdens Nationale Horecadag. Doe mee en open ook jouw deuren voor...

Oproep KHN: voorkom wildgroei horeca

De afgelopen tien jaar nam het aantal horecazaken in Nederland explosief toe. Het aantal groeide met 13% naar ruim 43000 zaken. KHN is blij...

Jean Dhooge van De Oesterij in Yerseke Meest Markante Horecaondernemer van...

KHN Zeeland heeft Jean Dhooge van De Oesterij in Yerseke uitgeroepen tot Meest Markante Horecaondernemer van Zeeland. Hij dingt in het najaar van 2019...

KHN-voorzitter bij De Hofbar: bescherm horecaondernemers beter bij geweldsincidenten

Dinsdag 12 maart was KHN-voorzitter Robèr Willemsen te gast in het tv-programma De Hofbar. In de uitzending werd – samen met o.a. Sybrand Buma...

Zes van de tien retailers en hoteleigenaren maken zich zorgen over...

Bijna 60% van de retail- en hotelondernemers in Nederland maakt zich zorgen over de grote macht van online platforms, zoals Booking.com, Amazon en Alibaba....

Reactie KHN: landelijke actiedag vakbonden op 18 maart

Op maandag 18 maart organiseren de vakbonden een landelijke actiedag. Die dag wordt er op verschillende plekken in het land gedemonstreerd en gestaakt tegen...

Horeca groeit tot 2025 met 100.000 medewerkers

De horeca groeit, er zijn meer horecabedrijven en dus zijn er ook meer medewerkers nodig. Het aantal horecamedewerkers groeit de komende jaren met 100.000:...

Vergroot je omzet met kleinere porties

Uit onderzoek van KHN blijkt dat 55% van de horecaondernemers zijn of haar gasten een keuze biedt in portiegrootte. Dat doen ze door hele en halve...

Samenwerking KHN en gemeente Enschede en Weert om naleving NIX18 te...

Het is belangrijk voor hun gezondheid dat jongeren onder de 18 jaar geen alcohol drinken. Ook niet als ze uitgaan. Daarom zetten horecaondernemers zich...

KHN positief over campagne tegen voedselverspilling

Oud brood, verlepte sla, te veel pasta: in Nederland wordt een kwart van al het voedsel verspild. In dat kader start vandaag een campagne...

Horecaomzet in 2018 6,9% hoger

Uit de nieuwste cijfers van het CBS blijkt dat de omzet van de horeca in het vierde kwartaal van 2018 met 1,8 procent steeg...

Pinnen is in, maar contant betalen kan nog in bijna elke...

Het aantal pinbetalingen in de horeca blijft toenemen. Toch kunnen gasten bij veel horecaondernemers ook nog met contant geld betalen. Uit een poll van...

WELLICHT OOK INTERESSANT