woensdag, januari 23, 2019
Home Nieuwsberichten Bron: Horecava

Bron: Horecava

Bekijk hieronder de laatste nieuwsberichten van horecabeurs Horecava Amsterdam.

Horecava 2019: Van kerstboombier tot ‘vegan’ start-ups

De toekomst in de horeca-wereld is te vinden op de 63e editie van de Horecava. Nieuw dit jaar is het Start-upLAB, de springplank voor...

Mobiele foodconcepten in de Fast Casual hal op Horecava

Tijdens de Horecava verzorgt de Food Truck Company in partnership met RAI Horecava, zo’n 2.000 m2 aan allerlei mobiele foodconcepten in een volledig nieuwe beursbeleving. Gasten...

Dit zijn de genomineerden voor de ‘Foodservice Award 2019’

De genomineerden voor de ‘Foodservice Award 2019’ verkiezing zijn bekend. Negenentwintig foodservice bedrijven maken kans op een (categorie)prijs. In deze eerste editie hebben consumenten...

Horecava 2019: meer beleving, nieuwe initiatieven en tickets met korting

Horecava 2019 introduceert het nieuwe Food Mobility & Delivery. Het Bar segment groeit met extra aandacht voor speciaal- en craft bier. Fast Casual en...

Deelnemers ‘Jonge Koks’ zijn bekend

De acht deelnemers, die op 9 januari 2019 met elkaar concurreren tijdens de Nationale Kampioenschappen voor Jonge Koks t/m 25 jaar, zijn bekend. Deze culinaire...

Horecava’s InnovationLAB in teken van Food Culture

De nationale vakbeurs Horecava presenteert in januari opnieuw het InnovationLAB. Deze editie staat volledig in het teken van Food Culture: de manier waarop mensen...

Deelnemers ‘Dobla Pastry Battle’ 2019 bekend

De acht deelnemende teams, die op 10 januari 2019 strijden in ‘The Dobla Pastry Battle’, zijn bekend. Deze spannende patisseriewedstrijd voor banket- en chocoladeprofessionals,...

Bekendmaking deelnemende ‘Leermeester-Leerling’-teams

De acht deelnemende teams, die op 8 januari 2019 de strijd met elkaar aangaan tijdens de Nationale Kampioenschappen voor Leermeester-Leerling duo’s, zijn bekend. Deze...

Vanuit een ander perspectief ondernemen

Kontakt der Kontinenten heeft in 1961 haar basis gelegd in het voormalige Missiehuis Sint Jan in Soesterberg. Na renovaties en uitbreidingen werd in het...

Groen, groener, groenst op de hoteldaken

Duurzaamheid is hot. Circulariteit, energie-neutraal, van het gas af en klimaatbestendigheid. Het zijn grote thema’s waar we iets mee moeten. Wat betekenen deze thema’s...

Hotel QO: ontworpen om een positieve impact op de wereld te...

Het onlangs geopende hotel QO Amsterdam heeft een zero waste ambitie en wil de toon zetten voor de toekomst van hospitality. Niet alleen voor...

Horecava Innovation Award dé springplank naar succes. Wat wordt de innovatie...

Schrijf jouw horeca innovatie gratis in voor 26 oktober en strijd mee voor de 19e Horecava Innovation Award. Alle innovaties die gelanceerd zijn na...

Trendalert: de mogelijkheden zijn eindeloos

Interview met belevingsarchitect Stan de Haas Welke trends en ontwikkeling spelen er in de hotelbranche? Langzamerhand lijkt elke hotelier zich ervan bewust dat de veranderingen...

Beleef hotel Jakarta Amsterdam

Het groene Indonesië op de kop van Java-eiland ‘Het groenste hotel van Nederland,’ zoals ze het zelf noemen. Hotel Jakarta Amsterdam, gelegen op de kop...

Een nieuw product of dienst? Schrijf je in voor de Horecava...

De inschrijving voor de Horecava Innovation Award 2019 is geopend. Bedrijven kunnen tot en met 26 oktober 2018 hun case insturen. De Horecava Innovation...

Hospitality: verwachtingen begrijpen en optimaal invullen

Hospitality is een begrip dat continu in beweging is. Logisch, want de wensen en verwachtingen van de consumenten nemen steeds meer toe. Roy Keultjes,...

Het verschil maken met vers, ambachtelijk ijs

Van zwart ijs tot ‘gezond’ ijs. “IJs is een traktatie en de kritische consument wil iets speciaals in de ijssalon”, vertelt Jacques Vos, manager...

Horecava en Q&A introduceren ‘Foodservice Award’

De grootste consumentenverkiezingen van Nederland krijgen er een nieuwe versie bij: de ‘Foodservice Award’. Q&A, de organisatie achter de bekende ‘Retailer of the Year’...

Alles draait om de ervaring

Cocktails zijn niet meer weg te denken uit het drankenaanbod van de horecaondernemer. Maar het moet wel van A tot Z kloppen. Van waanzinnige...

Er is altijd wel wat te beleven in strandpaviljoen ’t Badhuys

Juli 2017 werd 't Badhuys nog uitgeroepen tot beste strandpaviljoen van Nederland. Niet voor niets, want trouwe bezoekers waarderen het paviljoen op het Waddeneiland...

Branchevereniging Koninklijke Horeca Nederland speelt in op toekomst

Klanten worden steeds kritischer, we leven in een snel veranderende omgeving en wet- en regelgeving geven meer uitdagingen. Inspelen op toekomstige ontwikkelingen is dan...

De ambitie van Thuisbezorgd.nl

De ambitie van Thuisbezorgd.nl oprichter Jitse Groen om een platform te creëren waar restaurants en consumenten met elkaar in contact worden gebracht voor het...

HMSHost: Places to be creëren waar mensen zich prettig voelen

Het aantal reizigers neemt jaarlijks sterk toe. En steeds vaker moet er on the move gegeten en gedronken worden. Maar de consument kiest bewust...

Foodora: Data gebruiken om restaurant én gast verder te helpen

Ruimte in de steden wordt beperkter en dus duurder. Daarom kiezen mensen steeds vaker voor een kleine of soms zelf geen keuken. Buiten de...

WELLICHT OOK INTERESSANT