dinsdag, februari 19, 2019

Deze chefs koken tijdens 24H chefs voor het goede doel

De line-up van de 24 topchefs die zondag 17 februari koken voor het goede doel, is bekend. Als gast kun je reserveren voor een negengangenmenu,...

Richard Ekkebus gastkok bij restaurant Rijks in Amsterdam

Richard Ekkebus de Nederlandse topchef met twee Michelinsterren in Hongkong, hij behoort misschien wel tot de drie beste Nederlandse chefs van dit moment. Binnenkort...

Bijzondere onderscheidingen voor De Tuinkamer en De Bokkepruik

Twee Nederlandse hotels zijn door Logis Hotels onderscheiden voor de kwaliteit van hun restaurants. Hotel-restaurant De Tuinkamer in Ruurlo en Hotel De Bokkepruik in...

Restaurant Taiko Amsterdam serveert FEBO snacks

Taiko in Amsterdam gaat (eenmalig) samenwerken met snackgigant FEBO. Het restaurant in het Conservatorium Hotel krijgt in de nacht van 19 op 20 januari...

Prijs voor Margo Reuten en Petro Kools van restaurant Da Vinci

Margo Reuten en Petro Kools hebben een mooie prijs in ontvangst mogen nemen. De eigenaren van Da Vinci in Maasbracht kregen zondag 6 januari...

Herman den Blijker start restaurant Goud in Rotterdam

Het nieuwe avontuur in begonnen, laat Herman den Blijker ons weten. Restaurant Goud maakt zich klaar voor de officiële opening in januari 2019. In Rotterdam...

Carstens Amsterdam met Maik Kuijpers in februari open

Het nieuwe restaurant Carstens in Amsterdam opent begin februari de deuren. De brasserie staat culinair onder leiding van Maik Kuijpers, jarenlang de rechterhand van...

Internationale prijs voor Bilderberg Parkhotel Rotterdam

Mooie internationale waardering voor Bilderberg Parkhotel Rotterdam. Afgelopen week werd het uitgeroepen tot ‘Hotel of the Year 2018’ tijdens het Golden Moment Awards Gala...

Twee nieuwe 2 sterrenrestaurants en twaalf nieuwe 1 ster restaurants

Een prachtige sterrenoogst voor Nederland in de Michelingids voor 2019. Ons land heeft er met Sabero in Roermond en Pure C in Cadzand twee...

Noël Vanwittenbergh van Ciel Bleu “Sommelier van het jaar”

Sommelier Noël Vanwittenbergh van tweesterrenrestaurant Ciel Bleu in Amsterdam is maandag 17 december door Michelin uitgeroepen tot Sommelier van het Jaar. Deze Michelin Award,...

Gids Grootspraak prijst O&O, 212 en Wijn bij Stijn

Het is gidsentijd en nu is het de beurt aan Grootspraak. In deze gids noemenswaardige vermeldingen voor O&O, 212 en Wijn bij Stijn. Een van...

Inter Scaldes hoog op internationale ranglijst La Liste 2019

Restaurant Inter Scaldes uit Kruiningen is het hoogst genoteerde Nederlandse restaurant op de internationale ranglijst van La Liste 2019. In het totaal zien we...

No waste cocktail en bite pairing bij Bluespoon Amsterdam

Een mooi initiatief van barmanager Martin Eisma en chef Sander Bierenbroodspot van Bluespoon Restaurant & Bar in Amsterdam. Iedere maand kiezen ze één ingrediënt...

Jonnie en Thérèse Boer openen brasserie nieuwe stijl in Zwolle

Jonnie en Thérèse Boer van De Librije starten in Zwolle met een ‘nieuwe stijl’ brasserie. Volgend jaar april moeten de deuren openen van Brass...

WELLICHT OOK INTERESSANT

VOLG ONS OP INSTAGRAM