Onderzoeksresultaten over Kerstactiviteiten bij Restauranthouders

0

Binnen veel families wordt Kerst gezien als het culinaire hoogtepunt van het jaar. Maar wordt dit ook zo gezien door restaurants of doen zij niks bijzonders tijdens de feestdagen? De Foodservice Denktank deed onderzoek onder beslissers uit de restaurantbranche over wat zij anders doen tijdens kerst. Zo bleek dat 16% van de restaurants niet geopend zijn. Het merendeel (84%) is dus wel geopend en 19% doet niks speciaals. Benieuwd naar de onderzoeksresultaten? Klik dan hier en download de whitepaper voor alle resultaten!

Over Foodservice Denktank

De Foodservice Denktank is een initiatief van Marketing4Results en Sligro Food Group in samenwerking met Horecava. Het doel is om snel, makkelijk en betaalbaar in contact te komen met foodprofessionals in de segmenten Restaurants, Cafetaria’s en/of Bar-Cafés om inzicht te krijgen in hun behoeftes. Ben jij ook een beslisser binnen één van deze segmenten en wil jij ook jouw mening geven over relevante thema’s voor jou en je bedrijf?

Word dan lid van Foodservice Denktank en meld je direct even aan via deze link.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Oeps! Reactie vergeten in te vullen?
Vul hier aub je naam in