Sodexo lanceert nieuwe pop-up: Peko Peko

0

Cateraar Sodexo heeft een nieuw pop-up concept. Peko Peko – Japans voor ‘knorrende maag’ – draait om ramen, een authentiek Japans noedelgerecht. Ramen is een soep die bestaat uit noedels, een rijke bouillon en diverse toppings. Ook in Nederland is deze maaltijdsoep enorm populair.

In de Peko Peko pop-up kunnen gasten kiezen uit zes vaste ramen (vegetarisch, vlees of vis), met daarbij een Japans bijgerecht zoals yakitori of dim sum. Alle ramen zijn vers bereid met goede ingrediënten en hebben als basis één van de drie bouillons. Dé ideale combinatie van de gezonde Japanse keuken en hedendaags comfortfood. Susan Verheijen, Manager Service Development bij het Food Platform van Sodexo: “Pop-up concepten zorgen voor nieuwe elementen in de restaurants van onze klanten. Na een tijdje worden de pop-ups vervangen. Met deze afwisseling blijven we onze gasten verrassen.”

Dit bericht verscheen voor het eerst op de website van Vakblad @FoodClicks. Meer berichten van @FoodClicks bekijken?! Klik dan nu hier voor het allerlaatste nieuws.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Oeps! Reactie vergeten in te vullen?
Vul hier aub je naam in