Het beste van “Zuidwolde” in menu De Groene Lantaarn

0

Restaurant De Groene Lantaarn in Zuidwolde verhuist op 28 april om op 31 mei de deuren te open in Staphorst. Chef Jarno Eggen heeft de beste gerechten van bijna 10 jaar Zuidwolde in één fantastisch menu gestopt.

Een uitzwaaimenu, zo kan het 8-gangenmenu worden beschouwd. Het bestaat uit de 8 beste gerechten van Jarno die hij de afgelopen 9,5 jaar heeft geserveerd in zijn boerderijrestaurant in het Drentse Zuidwolde.

Op het menu onder andere filet americain met gerookte paprika, uit en geitenkaas. Ree met winterse garnituur en eigen jus met pompoenpitolie. En zuring en snijbonen met een sorbet van zuring, amandelroom en basilicum. Dit 8-gangenmenu inclusief een glas champagne, water, wijnen en koffie of thee is te reserveren voor een all-in prijs van 150 euro. Het menu alleen wordt aangeboden voor slechts 85 euro. Het ‘uitzwaaimenu’ wordt aangeboden op woensdag, donderdag, vrijdag en zondag. Reserveren voor het menu kan door te bellen met 0528-372938.

Restaurant De Groene Lantaarn is gevestigd aan de Hoogeveenseweg 17 net buiten het Drentse dorp Zuidwolde op steenworp afstand van de A28, de snelweg van Hoogeveen naar Meppel. Door de goede verbinding is De Groene Lantaarn vanuit Utrecht ruim binnen anderhalf uur te bereiken.

Dit bericht verscheen voor het eerst op de website van ChefsFriends.nl. Meer berichten van ChefsFriends.nl bekijken?! Klik dan hier voor meer nieuwsberichten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Oeps! Reactie vergeten in te vullen?
Vul hier aub je naam in