Dobla verrast Sirha-bezoekers in Lyon met opvallende Chocolate Oyster Bar

0
Dobla’s Nature Range compleet met chocolade-oester
Op de eerste dag van de Sirha, de gerenommeerde vakbeurs voor horeca en catering in Lyon, heeft chocoladedecoratie-specialist Dobla het internationale publiek verrast met een chocolade-oester. Met de lancering van deze nieuwe ‘All-Time-Favorite’ die niet van echt te onderscheiden is, is Dobla’s Nature Range compleet. Geserveerd uit een opvallende oesterbar verrassen de Europese topchefs van Dobla de beursbezoekers met visueel spectaculaire en verleidelijke presentaties en proeverijen. De ‘Chocolate Oyster Bar’ op de Sirha kan nog tot en met woensdag 30 januari worden bezocht.
De chocolade-oester
Geïnspireerd door de alom geliefde zeevruchtklassieker, presenteert Dobla een nieuwe iconische All-Time-Favorite: de chocolade-oester. De oester is een unieke toevoeging aan de Nature Range en geïnspireerd door de schoonheid van de natuur. Hoewel de oesters net echt lijken, zijn deze gemaakt van verleidelijke chocolade en volledig eetbaar, van schaal tot parel. De enthousiaste Dobla-chefs demonstreren tijdens de Sirha de talloze zoete én hartige wijzen waarop de oester kan worden geserveerd. Het chefteam bestaat uit de Nederlanders Bart de Gans en Maurits van der Vooren, de Brit Graham Mairs en de uit Frankrijk afkomstige Michel Willaume.
Dobla’s Nature Range
In 2017 introduceerde Dobla de Nature Range, een collectie handgemaakte chocoladecoraties, geïnspireerd door de natuur. Elke chocoladedecoratie is net zo mooi en imperfect als de natuur zelf, maar toch vertrouwd. De decoraties van de Nature Range bieden de finishing touch voor elk dessert, gebak of andere zoete delicatesse.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Oeps! Reactie vergeten in te vullen?
Vul hier aub je naam in