AH test maaltijdenautomaat nu ook in een winkel

0

Albert Heijn is deze week gestart met de testfase van de “Maaltijdautomaat”, een 24/7 food vending machine waaruit je snel producten voor ontbijt, lunch en/of avond kunt halen. De Maaltijdautomaat is de doorontwikkeling van de afgelopen jaar bedachte Albert Heijn maaltijdmachine en staat als test in de Albert Heijn op de Gustav Mahlerlaan in Amsterdam Zuid.

Albert Heijn wil de machine de komende jaren ook plaatsen binnen ziekenhuizen, zorginstellingen en bedrijven. De keten kan op die manier 24 uur lang, 7 dagen in de week klanten voorzien van eten en drinken.

In de vendingmachine zitten maaltijdsalades, sandwiches, wraps, zakjes appeltjes, sapjes en waterflessen. De Maaltijdautomaat aan de Gustav Mahlerlaan wordt door het winkelpersoneel van de winkel zelf aangevuld. In de Maaltijdautomaat zitten zo vers en gezond mogelijke producten voor ontbijt, lunch of diner. In totaal zijn dat (exclusief de flessen water) 26 verschillende producten. De maaltijden kunnen naast de automaat opgewarmd worden in een magnetron, afrekenen gaat via pin of contactloos. De automaat is 1830mm hoog, 1192mm breed en 900mm diep. Eerder plaatste Albert Heijn al een automaat als test op het eigen hoofdkantoor in het OLVG-zieken in Amsterdam.

Dit bericht verscheen voor het eerst op de website van Vakblad @FoodClicks. Meer berichten van @FoodClicks bekijken?! Klik dan nu hier voor het allerlaatste nieuws.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Oeps! Reactie vergeten in te vullen?
Vul hier aub je naam in