fbpx
maandag, april 22, 2019

Nieuw managementteam Albert Heijn

Albert Heijn benoemt een nieuw managementteam, waarmee de focus komt te liggen op specifieke groeigebieden, veranderende klantbehoeften en de ontwikkelingen in de foodretailmarkt. De veranderingen...

Moments & More wint eerste Petrol Concept Award

Moments & More van Vissers Energy is gisteravond tijdens het Petrol Award Gala van de BETA de winnaar geworden van de eerste Petrol Concept...

Joey de Kruijf geslaagd voor SVH Meestergastheer proef

Joey de Kruijf, General Manager en Maître bij Central Park in Voorburg, is geslaagd voor zijn Meesterproef SVH Meestergastheer. De Kruijf wordt binnenkort als 44ste...

Bird Brewery valt in de prijzen op de Dutch Beer Challenge

Bird Brewery heeft voor het derde jaar op rij prijzen gepakt met haar bieren tijdens de Dutch Beer Challenge. De prijzen voor de grootste...

Overname SAB Catering afgerond

De overname van SAB Catering door het familiebedrijf Appèl BV is  afgerond. SAB Catering verkoopt de aandelen per direct aan Appèl Holding te ’s-Hertogenbosch.  Appèl...

Recordomzet voor Royal Swinkels Family Brewers

Royal Swinkels Family Brewers heeft voor het vierde jaar op rij een recordomzet geboekt, waarbij wederom werd geïnvesteerd in overnames en strategische samenwerkingen. Omzet Swinkels...

SVH partner van Nationale Horecadag

Stichting Vakbekwaamheid Horeca (SVH) wordt officieel partner van de Nationale Horecadag. De horecadag wordt 21 mei voor het eerst georganiseerd en moet het horecavak...

Samenwerking BookDinners en Dutch Cuisine

BookDinners en Dutch Cuisine slaan de handen ineen. BookDinners, het reserveringsplatform van onder andere KHN, de Samenwerkende Horeca Ketens en zeven reserveringssystemen als partner...

Maak zelf je kruidenmix en gebruik minder zout!

Voor de gezondheid van je gasten is het goed om met zo min mogelijk zout te koken. En vaak kan zout goed vervangen worden...

Royal Smilde gaat samenwerken met Kitchen Republic

Royal Smilde gaat samenwerken met Kitchen Republic om innovaties te versnellen. Beide partijen gaan daarvoor een aparte innovatie hub inrichten in de professionele deelkeuken...

Bezettingsgraad Nederlandse hotels licht gedaald

De bezettingsgraad in de Nederlandse hotels is in februari 2019 licht gedaald is ten opzichte van diezelfde periode in 2018. Vorig jaar was de...

SoFine lanceert plantaardige zalm

SoFine brengt als eerste bedrijf een 100% plantaardige zalmfilet op de markt: SoFish Fillets Salmon Style. Het product is ontwikkeld omdat er steeds meer...

WELLICHT OOK INTERESSANT