Gratis hygiëne check voor iedereen in de horeca. Nu tijdelijk aangeboden door onze partner ECOLAB

0

Waarom een gratis professioneel hygiëne check?! Omdat hygiëne net zo belangrijk is voor een geslaagd avondje uit als het eten of de locatie. Reageer daarom z.s.m. op deze aanbieding van en ontvang de hygiëne check t.w.v. €500,- éénmalig gratis!

Over voedselveiligheid in de horeca

Gisteren (9 april 2019) publiceerde RTL Nieuws een artikel over inspectierapporten van horecazaken die in 2017 onder verscherpt toezicht van de NVWA stonden. Dat was in 2017 bij bijna alle horecazaken het geval en van de 46.500 horecazaken stonden er 456 onder verscherpt toezicht. Als je er alleen iets dieper induikt is het toch een klein beetje verontrustend dat de trend van horecabedrijven die onder verscherpt toezicht van de NVWA komen jaarlijks stijgt. Wat ons betreft dus voldoende reden om hier nu bewust mee om te gaan en vandaar dat we in overleg met onze partner Ecolab hebben besloten om zelfstandige horeca ondernemers éénmalig een gratis professioneel hygiene check aan te bieden t.w.v. €500,- euro. Dus ook als je twijfelt, maak er gebruik van en doe er gewoon direct je voordeel mee.

Nog niet bekend met Ecolab?

Ecolab levert als betrouwbare partner op meer dan 6.000 locaties in Nederland  hoogwaardige hygiëneoplossingen in combinatie met een consistente, onovertroffen service. “We zetten ons dagelijks in om een schonere, veiligere en efficientere werkomgeving te creëren. Hierbij speelt de Ecolab territory manager een cruciale rol waarin wij weten wat u bezig houdt door er te zijn voor u!”

Meer weten? En gebruik maken van deze unieke aanbieding? Klik dan nu hier en neem direct contact op met de collega’s van Ecolab of bel direct op 030-6082222.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Oeps! Reactie vergeten in te vullen?
Vul hier aub je naam in