Nieuw: Oerfriet met schil. Probeer het nu helemaal gratis

2

Vijf jaar na de succesvolle introductie van Oerfriet introduceert Aviko nu Oerfriet met Schil. Oerfriet met Schil is speciaal gemaakt voor de echte liefhebber. Je proeft de volle aardappelsmaak, de friet wordt mooi knapperig goudbruin en smaakt als zelfgemaakt.

Speelt in op de trend

Deze friet smaakt niet alleen als zelfgemaakt, door de bijzondere snijtechniek en de speciale snijmaat oogt de friet ook nog eens heel authentiek. Zo speel je in op de trend naar zelfgemaakte friet, zonder het arbeidsintensieve karakter hiervan.

Meest gevraagde bijgerecht in de horeca

Friet is het meest gevraagde bijgerecht. Een goed frietje met een volle aardappelsmaak kan het verschil maken. Zorg dat je gasten het beste krijgen en kies voor de kwaliteit van Aviko Oerfriet of het nu met of zonder schil is.

Vraag nu een gratis Oerfriet met schil proefpakket aan 

De inhoud van het proefpakket bestaat uit een zak verse Oerfriet met schil (5kg) en Vier het Seizoen inspiratie. Zeker de moeite waard dus! De gratis proefpakketten zijn uitsluitend bedoeld voor food professionals. Jouw aanvraag wordt dan ook eerst geverifieerd alvorens we tot verzending overgaan. Indien dit niet het geval is verwijzen wij je graag door naar www.aviko.nl voor andere leuke acties.

Horecaprofessional? En wil je Aviko’s oerfriet met schil nu gratis uitproberen? Klik dan hier en vraag nu direct een gratis proefpakket via VierhetSeizoen.nl

2 Reacties

  1. Graag vragen wij uw proefpakket aan

    Ook zouden we graag de vraag voor sponsoring ernaast leggen
    Er word een charity toernooi georganiseerd op 23 mei op de Herkenbosche tbv de Alzheimer Stichting
    Misschien kunnen jullie hiervoor wat zakken sponsoren zodat op het einde van de dag het bedrag zo hoog mogelijk is

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Oeps! Reactie vergeten in te vullen?
Vul hier aub je naam in