Nieuw: CHEF Classic Sauces. Bestel nu 16 pakken en ontvang 4 pakken gratis

0
Vijf klassieke sauzen met de erkende hoge kwaliteit van CHEF

CHEF®, bekend van Natural Fonds en Liquid Concentrates, introduceert een nieuw assortiment: CHEF® Classic Sauces. Vijf klassieke sauzen met de erkende hoge kwaliteit van CHEF®. De vloeibare sauzen bieden je de mogelijkheid om op elk moment een heerlijk gerecht te serveren. Ideaal als basis voor jouw eigen (saus)creaties. Het brengt snelheid en gemak zonder concessies te doen aan smaak. CHEF® Classic Sauces hebben een authentieke smaak gecreëerd door chefs voor chefs.

CHEF® Classic Champignon, Peper, Hollandaise, Béarnaise en Roquefortsaus:
  • Authentiek receptuur met natuurlijke ingrediënten
  • Vrij van kunstmatige kleur-, geur- en smaakstoffen en MSG vrij
  • Mooie textuur en hoog op smaak
  • Au bain-marie en magnetron stabiel
  • Tijdwinst en gemak voor professionals
Waar kan ik dit product kopen?

CHEF® Classic Sauces is te koop bij groot deel van de grossiers / groothandels. De prijzen van de CHEF® Classic Sauces zijn afhankelijk van de grossier. Bekijk de online webshops van de grossier of op de vestigingen. De actie is momenteel alleen mogelijk als je Bezorgservice klant bent bij de grossiers: Bidfood, HANOS, De Kweker of MAKRO. Mocht jouw grossier er niet tussen staan, neem dan contact met ons op.

Bestel nu 16 pakken van 1 liter en ontvang 4 pakken van 1 liter gratis.

Profiteer nu van de introductieactie. Wil je meedoen? Klik dan hier en bestel nu 16 pakken van 1 liter CHEF® Classic Sauces en ontvang 4 pakken van 1 liter gratis.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Oeps! Reactie vergeten in te vullen?
Vul hier aub je naam in