Lebo Kaas zoekt testers voor nieuwe introductie Frisse Zuivelspread

0
Lebo Kaas zoekt testers

Waarom testers? Omdat wij van Lebo Kaas een familiebedrijf zijn dat de wens van de klant voorop stelt en garant wil staan voor de perfecte productkwaliteit. Zuivel zit in ons DNA. Sterker nog: Kees Lekkerkerker, oprichter van Lebo Kaas, is bijna geboren in de kaastobbe. Zijn kinderen delen de passie voor zuivel en staan nu aan het roer. Met een persoonlijke benadering, verantwoordelijkheid en transparantie typeren we onze werkwijze.

Nieuw: Lebo Frisse zuivelspread

Lebo Frisse zuivelspread is het smakelijke en gezonde alternatief zuivelspread. Het is de ideale basis voor op brood en wraps en heeft een zuivere, frisse smaak. Gemaakt van verse Hollandse weidemelk en plantaardige oliën en bevat een laag gehalte verzadigd vet waardoor het ook goed in een verantwoorde lunch of gerecht past. Verkrijgbaar in 2 smaakvarianten, namelijk naturel bieslook en peterselie.

“Het is een verrassende en frisse spread. Ik kan hem in verschillende gerechten en broodjes gebruiken, maar hij staat qua smaak ook heel goed op zichzelf. Omdat hij minder vet is dan bijvoorbeeld creme fraiche kan ik hem ook goed in warme toepassingen hanteren.” Executive chef van internationale hotelketen.

Gezocht: 100 testers met een mening

Vanuit Lebo Kaas zijn wij natuurlijk enorm trots op onze nieuwe Frisse zuivelspread. We zijn alleen benieuwd of jij straks net zo enthousiast wordt als wij en juist daarom zoeken we nu 100 professionele horeca locaties die vrijblijvend onze nieuwe zuivelspread willen testen. Wil jij je mening geven over de nieuwe Frisse zuivelspread? Reageer dan eenvoudig op deze oproep en ontvang nu gratis monsters van onze nieuwe zuivelspread.

Meedoen als tester in de horeca?

Enthousiast geworden?! En meedoen als tester? Klik dan nu hier en meld je direct even eenvoudig aan bij Lebo Kaas om deel te nemen aan de Frisse Zuivelspread test!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Oeps! Reactie vergeten in te vullen?
Vul hier aub je naam in