Cherry Bakewell Taart: nieuw in het assortiment van Dero Foods en volledig vegan, glutenvrij en lactosevrij

0

Nieuw in het assortiment van Dero Foods is de Cherry Bakewell Taart, die naast glutenvrij en lactosevrij ook vegan is. De Bakewell taart is een typisch Engelse taart, die van origine bestaat uit een bodem van zanddeeg (in dit geval glutenvrij en vegan), met daarboven lagen van jam, frangipane en een topping van amandelschaafsel. In de Cherry Bakewell Taart is een rijke kersencompote gebruikt, met een klein beetje kersenbrandewijnlikeur. Samen met de frangipane zorgt dit voor een geweldige combinatie.

Glutenvrije assortiment

De VEGAN Cherry Bakewell Taart is een onderdeel van Dero Foods glutenvrije assortiment, dat naast deze vegan taart uit nog drie glutenvrije taarten bestaat. Bovendien zijn er ook cookies en brownies die naast glutenvrij ook lactosevrij zijn. Alle glutenvrije producten worden zorgvuldig geselecteerd volgens één belangrijke voorwaarde: de producten moeten namelijk écht heel lekker zijn, voor iedereen!

Meer weten of gratis kennismaken met de Cherry Bakewell taart van Dero Foods? Klik dan hier en neem nu snel en eenvoudig contact op met Dero Foods.

Let wel: De gratis proefpakketten zijn uitsluitend beschikbaar voor professionele gebruikers in de horeca. 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Oeps! Reactie vergeten in te vullen?
Vul hier aub je naam in