Horeca Tips – Gefermenteerde LegHumes van Verstegen

0

Om te kunnen werken aan onze missie: “Iedereen voldoende kansen geven om zichzelf te kunnen onderscheiden” doen we natuurlijk continue ons best om je te voorzien van zoveel mogelijk nieuws, insights en verhalen. Daarnaast hebben we onze database gevuld met ruim 700 horeca leveranciers waardoor je ook altijd zelf op zoek kunt naar de leveranciers die het beste bij je passen om je zelf beter te kunnen onderscheiden. Als kers op de taart leek het ons ook nog leuk om iedere week een bedrijf, product of concept in het zonnetje te zetten als tip van de week. Tip van deze week: LegHumes!

LegHumes van Verstegen

Fermenteren is weer helemaal terug. En dat is logisch, want door fermentatie worden textuur, kleur en vooral smaak langer behouden. In het proces ontstaat umami en dat zorgt voor een uniek en rijk smaakprofiel. Dit heeft Verstegen geïnspireerd om fermenteren te perfectioneren en makkelijker werkbaar te maken. Met als resultaat: ‘LegHumes’, een serie gefermenteerde groenten en sauzen met nieuwe, frisse en pure smaken. Smaken die je professionele hart sneller zullen… (lees meer)

Meer weten? Klik dan hier en bezoek nu snel de website.