Horeca Tips – Hoge kwaliteit Cocktails met TenderOne-cocktails

0
TenderOne-cocktails

Om te kunnen werken aan onze missie: “Iedereen voldoende kansen geven om zichzelf te kunnen onderscheiden” doen we continue ons best om je te voorzien van zoveel mogelijk nieuws, insights en verhalen. Daarnaast hebben we onze database gevuld met ruim 700 horeca leveranciers waardoor je altijd zelf op zoek kunt naar de leveranciers die het beste bij je passen. Als kers op de taart presenteren we producten en concepten als horeca tips. Vandaag: TenderOne-Cocktails

Cocktails de grootste groeisector wereldwijd

Cocktails zijn de grootste groeisector in de wereldwijde drankenindustrie waarbij de marges relatief zijn. Door het gebruik van de TenderOne zult u uw marges met onmiddellijke ingang zien verruimen.

De TenderOne doseermachine is vervaardigd en ontworpen in Duitsland waar ‘gründlichkeit’ een begrip is en dus voldoet aan de hoogste specificaties. De geavanceerde software heeft ondernemers in het hele segment een ongeëvenaard niveau van controle over het proces van cocktail vervaardiging geboden.

De huidige gebruikers van de TenderOne constateren vanaf het eerste moment een besparing. Denk hierbij aan afval, personeelskosten, ingrediënten en een verandering naar ‘total efficiency’. Veelal maken deze TenderOne gebruikers een gemiddelde week- op- week omzetgroei van 7% door. Cocktail omzetstijgingen tot wel… (lees meer)

Meer weten? Klik dan hier en bezoek nu snel de website.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Oeps! Reactie vergeten in te vullen?
Vul hier aub je naam in