Horeca Tips – Plantaardige kazen van Plant Based Cheese

0
Plant based Cheese

Om te kunnen werken aan onze missie: “Iedereen voldoende kansen geven om zichzelf te kunnen onderscheiden” doen we continue ons best om je te voorzien van zoveel mogelijk nieuws, insights en verhalen. Daarnaast hebben we onze database gevuld met ruim 700 horeca leveranciers waardoor je altijd zelf op zoek kunt naar de leveranciers die het beste bij je passen. Als kers op de taart presenteren we bedrijven, producten en concepten als horeca tips. Vandaag: Plantaardige kazen van Plant Based Cheese!

Plantaardige kazen op basis van noten

Plant Based Cheese heeft momenteel vijf kazen ontwikkeld en nog eens drie die in ontwikkeling zijn. Onder de ontwikkelde kazen valt onder andere een plantaardig fondue, parmezaanse kaas en geitenkaas. Alle kazen zijn gemaakt met een basis van cashewnoten, amandelen, macadamia’s of soja. Noten vormen een uitstekende basis voor kaas op basis van planten, omdat ze een vergelijkbare hoeveelheid eiwitten, koolhydraten… (lees meer)

Meer weten? Klik dan hier en bezoek nu snel de website.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Oeps! Reactie vergeten in te vullen?
Vul hier aub je naam in