Horeca Tips – Oma’s Soep dat jong en oud samenbrengt

0
Oma's soep

Om te kunnen werken aan onze missie: “Iedereen voldoende kansen geven om zichzelf te kunnen onderscheiden” doen we continue ons best om je te voorzien van zoveel mogelijk nieuws, insights en verhalen. Daarnaast hebben we onze database gevuld met ruim 700 horeca leveranciers waardoor je altijd zelf op zoek kunt naar de leveranciers die het beste bij je passen. Als kers op de taart presenteren we bedrijven, producten en concepten als horeca tips. Vandaag: Oma’s Soep

Oma’s Soep

Op kerstavond van 2016 maakte oma Grootje met veel plezier weer haar heerlijke vertrouwde bouillonsoep. Zij vertelde Max dat ze zich soms wat eenzaam voelt en dit graag vaker samen soep wilt maken. Helaas woont haar familie te ver weg en zijn steeds meer vrienden niet zo mobiel.

Mede-oprichter Robert zag bij zijn studie geneeskunde ook meer eenzaamheid bij ouderen: “ oudere mensen kwamen eigenlijk steeds vaker voor een gesprekje bij een arts en niet omdat ze ziek waren”. Zo hebben de twee jeugdvrienden een paar dagen later in de kroeg bedacht om ouderen samen te brengen… (lees meer)

Meer weten? Klik dan hier en bezoek nu snel de website.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Oeps! Reactie vergeten in te vullen?
Vul hier aub je naam in