Horeca Tips – Het nieuwe theedrinken met thee van Mr & Mrs Tea

0
Matcha Thee van Mr Mrs Tea

Om te kunnen werken aan onze missie: “Iedereen voldoende kansen geven om zichzelf te kunnen onderscheiden” doen we continue ons best om je te voorzien van zoveel mogelijk nieuws, insights en verhalen. Daarnaast hebben we onze database gevuld met ruim 700 horeca leveranciers waardoor je altijd zelf op zoek kunt naar de leveranciers die het beste bij je passen. Als kers op de taart presenteren we producten en concepten als horeca tips. Vandaag: Matcha Thee van Mr & Mrs Tea

Matcha thee van Mr & Mrs Tea

Matcha is een hele bijzondere thee. Na een kopje Matcha Thee merkte eigenaresse Bieke dat zij na het drinken van Matcha kalm werd, overzicht kreeg en zich ineens heel goed kon concentreren! Deze ontdekking heeft geleid tot het merk Mr & Mrs Tea met diverse Matcha producten. “Het is voor ons hét gezonde alternatief voor koffie en andere energiedranken. Het geeft ons mentale focus en een langdurige stroom van kalme energie. En dat wensen we jou ook toe.”

De beste kwaliteit Matcha

Uji is de streek in Japan die wereldberoemd is om zijn groene thee. De beste kwaliteit matcha ter wereld groeit op de berghellingen van Uji. Hier is de bodemgesteldheid en klimaat ideaal voor matcha en groene thee.

Bij de start van het plukseizoen is het daar nog zo koud dat er nog geen insecten zijn en er dus geen pesticiden nodig zijn. Matcha uit Uji van de eerste pluk of first flush is dus zeer zuiver. Voor goede kwaliteit matcha worden alleen… (lees meer)

Meer weten? Klik dan hier en bezoek nu snel de website.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Oeps! Reactie vergeten in te vullen?
Vul hier aub je naam in