Horeca Tips – Ecologische wijn van Albet i Noya

0
Albet i Noya

Om te kunnen werken aan onze missie: “Iedereen voldoende kansen geven om zichzelf te kunnen onderscheiden” doen we continue ons best om je te voorzien van zoveel mogelijk nieuws, insights en verhalen. Daarnaast hebben we onze database gevuld met ruim 700 horeca leveranciers waardoor je altijd zelf op zoek kunt naar de leveranciers die het beste bij je passen. Als kers op de taart presenteren we producten en concepten als horeca tips. Vandaag: Ecologische wijn van Albet i Noya! 

Ecologische / Biologische wijn van Albet i Noya!

Spaanse wijnen staan bekend om de rijke smaak en de heerlijke druiven. Laat je verrassen door de ecologische / biologische wijnen van Albet i Noya! De basis van biologische landbouw is observeren en luisteren naar de wijngaard. Albet i Noya werkt met een plantendekking om de grond op de meest natuurlijke manier te zuurstof te geven. Daarnaast gebruiken ze groene en organische meststoffen. Hiervoor kiezen ze de overblijfselen van de wijnstok en dierlijke mest geschikt voor biologische landbouw.

Voor de druiventeelt wordt het gebruik van insecticiden volledig vermeden. De het evenwicht van de wijngaard wordt bewaakt door het introduceren van vleermuiskolonies. Maar natuurlijk ook de zoektocht naar druivenrassen die resistent zijn tegen ongedierte.

Alle productie (zowel onze eigen wijngaarden als die van onze leveranciers) is gecertificeerd door de CCPAE en wordt strikt gecontroleerd door … (lees meer)

Meer weten? Klik dan hier en bezoek nu snel de website.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Oeps! Reactie vergeten in te vullen?
Vul hier aub je naam in