Horeca Tips – Droge worsten van Brandt en Levie uit Amsterdam

0
Droge Worst Brant en Levie

Om te kunnen werken aan onze missie: “Iedereen voldoende kansen geven om zichzelf te kunnen onderscheiden” doen we continue ons best om je te voorzien van zoveel mogelijk nieuws, insights en verhalen. Daarnaast hebben we onze database gevuld met ruim 700 horeca leveranciers waardoor je altijd zelf op zoek kunt naar de leveranciers die het beste bij je passen. Als kers op de taart presenteren we bedrijven, producten en concepten als horeca tips. Vandaag: Droge worsten van Brandt en Levie uit Amsterdam

Droge worsten van Brandt en Levie uit Amsterdam

In Italië hebben Brant en Levie de technieken voor het maken van droge worst geleerd en die hier in Nederland geperfectioneerd. De droge worsten worden gemaakt van diverse delen van goed gehouden Nederlands varken. Zo gebruiken ze vlees van de schouder, nek, stukken van de achterpoot én gebruiken ze het rugvet. Het rugvet is het mooiste vet om te gebruiken in een droge worst… (lees meer)

Meer weten? Klik dan hier en bezoek nu snel de website.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Oeps! Reactie vergeten in te vullen?
Vul hier aub je naam in