Horeca Tips – De Olijcke zee-groente tagliatelle van Olijck

0
Olijck tagliatelle

Om te kunnen werken aan onze missie: “Iedereen voldoende kansen geven om zichzelf te kunnen onderscheiden” doen we continue ons best om je te voorzien van zoveel mogelijk nieuws, insights en verhalen. Daarnaast hebben we onze database gevuld met ruim 700 horeca leveranciers waardoor je altijd zelf op zoek kunt naar de leveranciers die het beste bij je passen. Als kers op de taart presenteren we bedrijven, producten en concepten als horeca tips. Vandaag: De Olijcke zee-groente tagliatelle van Olijck!

De Olijcke zee-groente tagliatelle van Olijck

Deze zee-groente pasta is gemaakt met wakame (wa-ke-mee). Het wordt Japans zeewier genoemd, maar het groeit bijna overal ter wereld. Wa-ka-me is een bruinwier. Grappig genoeg is het ook helemaal niet bruin, maar knalgroen zoals spinazie. Het zit vol met nuttige mineralen,… (lees meer)

Meer weten? Klik dan hier en bezoek nu snel de website.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Oeps! Reactie vergeten in te vullen?
Vul hier aub je naam in