Horeca Tips – Glutenvrije VEGAN Orange Brownie van Dero Foods

0

Na het succes van de VEGAN Cherry Bakewell Taart is vanaf september 2019 nieuw in ons assortiment de VEGAN Orange Brownie. Het aantal veganisten in Nederland groeit, maar ook het aantal klanten dat geen gluten eet neemt nog steeds toe. Deze nieuwe brownie is daarom net zoals de Cherry Bakewell Taart niet alleen vegan, maar ook glutenvrij! Een heerlijke, smeuïge brownie van pure chocolade met een laagje sinaasappel.

Glutenvrije VEGAN Orange Brownie

De VEGAN Orange Brownie is onderdeel van ons glutenvrije assortiment, dat naast deze VEGAN brownie uit de VEGAN Cherry Bakewell Taart en nog drie andere glutenvrije taarten bestaat. Ten eerste hebben we een glutenvrij alternatief voor onze meest populaire taart, de New York Baked Cheesecake. Daarnaast is er een smeuïge Pecantaart, bestaande uit een zoete siroopvulling getopt met knapperige pecannoten. Tot slot is er de Billionaires Cheesecake, met chocolade en karamel. Deze vier compleet verschillende smaken zorgen ervoor dat iedereen zelf zijn favoriet kan kiezen. Bovendien zijn er ook single packed cookies en brownies die naast glutenvrij ook nog lactosevrij zijn. Ze zijn per stuk verpakt in een hittebestendige folie. Dit voorkomt kruisbesmetting en geeft u de kans ook vanuit diepvries binnen enkele minuten een heerlijke glutenvrije brownie of cookie aan uw gasten te serveren. Al onze producten worden zorgvuldig geselecteerd volgens een belangrijke voorwaarde: de producten moeten écht lekker zijn, voor iedereen! We introduceren de VEGAN Orange Brownie op Gastvrij Rotterdam. Kom langs bij onze stand (standnr. 2.014) om deze heerlijke brownie te proeven!

Nieuwsgierig geworden? En wil je meer weten over de Glutenvrije VEGAN Orange Brownie? Klik dan hier en neem nu direct contact op met Dero Foods

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Oeps! Reactie vergeten in te vullen?
Vul hier aub je naam in