Wijnkaart Ciel Bleu in Amsterdam internationaal bekroond

0

Restaurant Ciel Bleu is door de jury van Wine Spectator erkend voor de wijnkaart. Dit betekent dat het tweesterrenrestaurant op de 23e verdieping van hotel Okura Amsterdam een vermelding krijgt in de wereldwijde lijst van eetgelegenheden die zijn aangemerkt als topbestemming voor wijnliefhebbers.

De bekroning van de wijnkaart van Ciel Bleu door Wine Spectator is niet nieuw. Het met twee Michelinsterren bekroonde restaurant van hotel Okura Amsterdam is voor de achtste opeenvolgende keer beloond met de ‘Best of Award of Excellence’. De wijnkaarten in deze categorie vertegenwoordigen een breed scala aan wijngebieden, met aanzienlijke verscheidenheid in jaargangen van verschillende top wijnen. Doorgaans bestaan de wijnkaarten uit meer dan 250 selecties.

In combinatie met de toewijding aan wijn die van het serviceteam uitgaat, maakt van deze restaurants de ideale bestemming voor echte wijnliefhebbers. ‘Dat we dit jaar wederom deze titel mogen ontvangen, is een groot compliment voor Noël Vanwittenbergh en een beloning voor zijn inspanningen om jaar na jaar een toonaangevende wijnkaart voor Ciel Bleu samen te stellen’, aldus maître Pasquinel Kolk. De sommelier werd eind vorig jaar uitgeroepen tot Sommelier van het Jaar tijdens de presentatie van de Michelingids voor 2019.

Wine Spectator is een autoriteit op het gebied van wijn. Het platform (print en online) onderzoekt de wereld van wijn van de wijngaard tot de tafel, verkent de rol van wijn in de hedendaagse cultuur en levert elk jaar deskundige beoordelingen van meer dan 18.000 wijnen.

BRON: Consumentensite ChefsFriends.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Oeps! Reactie vergeten in te vullen?
Vul hier aub je naam in