Wayback Burgers kiest voor First Mate om groeiambitie te realiseren

0

WaybackBurgers werd in 1991 opgericht in de VS en inmiddels heeft de fastservice franchiseformule wereldwijd 450 restaurants open en in ontwikkeling. Om in Nederland te groeien heeft de master-franchisenemer een samenwerking gezocht met First Mate Consultancy & Concepts.

Wayback Burgers biedt hun gasten een Amerikaanse ‘mom and pap store’ beleving, waar gasten zich thuis voelen. De fastservice-keten onderscheidt zich door het vers bereiden van de bestellingen, het bieden van goede service, de kwaliteit en persoonlijke service.

Aan het hoofd van deze nieuwe franchiseformule staat Stefan Boers; “Wayback Burgers heeft de ambitie om vanaf 2020 met 3 tot 5 vestigingen per jaar te groeien. Wij streven ernaar om in 2030 30 á 50 Wayback Burgers door heel Nederland te hebben gerealiseerd. First Mate ondersteunt ons hierin middels het doen van onderzoek en het geven van strategisch advies. De keuze voor First Mate is gemaakt vanwege het persoonlijke en laagdrempelige contact en doordat zij hun adviezen staven op gedegen onderzoek en data.”

Michiel van Noort van First Mate geeft aan in de startblokken te staan voor de samenwerking. “Wayback Burgers is een professionele franchiseorganisatie die een serieuze challenger is voor andere bekende hamburger-formules. Zowel Wayback Burgers als First Mate maken keuzes op basis van relevante data. Met onze aanpak kunnen wij bijdragen aan het realiseren van hun groei-ambitie.”

Dit bericht kwam vandaag bij ons binnen op de redactie. Meer nieuwsberichten van HorecaNetwerk.nl bekijken?! Klik dan hier voor het meest actuele horecanieuws. Heb je zelf een nieuwsberichtje voor de horeca? Klik dan hier en mail nu snel onze redactie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Oeps! Reactie vergeten in te vullen?
Vul hier aub je naam in